Oppbevaringshylle

Lagerhylle

41stk produkter
Sorter etter
1999947(3).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Det er alltid plass til en oppbevaringshylle fra FurnitureBox. Oppbevaringshyllen har mange bruksområder, faktisk mer enn du tror. Din praktiske oppbevaring finner du billig hos oss. Få orden med en oppbevaringshylle som tar seg av alt det store og småting du vil lagre og vil være sikker på at du ikke mister.

Vanlige spørsmål og svar

Kan jeg ha min oppbevaringshylle til annet enn verktøy?

Det finnes en rekke bruksområder for en god oppbevaringshylle. Barneskoene kan du for eksempel oppbevare i en oppbevaringshylle, slik at du unngår tørket søle og liten grus på gulvet og i hallmøbler. En oppbevaringshylle med ulike rom passer utmerket til hansker, skjerf og luer. Bruk oppbevaringshyllen din til å sortere småtøy eller lego, for å holde orden på tilbehør eller fotografier. Mulighetene er mange!

Kan jeg oppbevare hobbysakene mine i en oppbevaringshylle?

En oppbevaringshylle er perfekt når du vil holde orden på både verktøy og smådeler som du pirker med. Velg en hylle med ulike rom og du kan enkelt sortere sakser, tang og stanser i de større rommene. I mindre rom legger du for eksempel frimerker, perler, blonder, bånd, tape, lim og nagler.

Hvor kan jeg plassere oppbevaringshyllen min?

I et hobbyrom eller garasje er det en selvfølge å ha en oppbevaringshylle. Men selv i en garderobe, på vaskerommet eller på barnerommet er oppbevaringshyllen super å ha. Møbler med oppbevaringshylle alle steder der du vet at ting lett blir rotete. Oppbevaringshyllen din er en fantastisk hjelp både for å holde orden og for å få oversikt.