Oppbevaringshylle

Vinstativ & vinhylle

139stk produkter
Black Friday
Sorter etter
1738765(2).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Forlengningsbar
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Et vinstativ er praktisk oppbevaring av flaskene. Siden vinen føles god liggende, er flertallet av vinreoler og vinhyller utformet slik at vinflasken legges ned med korken pekende utover. I tillegg til å oppbevare vinen på en god måte, er vinstativet også en veldig stilig interiørdetalj. Sjekk gjerne ut utvalget vårt hos Furniturebox hvis du har lyst på en smart flaskeoppbevaring.

Vanlige spørsmål og svar

Hvor mange flasker får plass i et vinstativ?

Hos oss på Furniturebox kan du kjøpe vinstativ som kun rommer noen få enkeltflasker til store som har plass til mer enn 70 flasker. Mange vinreoler er utformet slik at flere stativ kan settes sammen ved hjelp av festeklips. På denne måten er det mulig å lage et stort vinlageringsplass i vinkjelleren eller i boden. Drømmer du om en vinkjeller, la oss på Furniturebox hjelpe deg med en praktisk og stilig løsning.

Finnes det vinhyller i forskjellige materialer?

Absolutt. Her hos Furniturebox kan du kjøpe rimelige vinreoler i både tre og metall slik at vinstativet kan matches med stilen i rommet. Men husk at vin ikke føles bra når den lagres i varme, så du bør tenke på om du planlegger å plassere et stort vinstativ i stua eller på kjøkkenet. Vin gjør seg heller dårlig i sterkt sollys, så hvis vinstativet skal være en interiørdetalj i hjemmet, er det smart å kjøpe en som er litt mindre.

Finnes det vinstativ som ikke står på gulvet?

Ja, det finnes vinstativ som kan festes på veggen.