Rabattkoder

Unik rabattkode hos Furniturebox

Når vi sender ut rabattkoder er det oftest personlige rabattkoder til våre kunder. Gjennom å abonnere på vårt nyhetsbrev kommer du aldri til å gå glipp av bra deals, salg og aktuelle kampanjer. Det er også der vi sender ut eventuelle rabattkoder.

Rabattkode fra Furniturebox leverandører

Noen ganger vil leverandørene vise frem produktene sine litt ekstra på Furniturebox, det kan være nyheter eller forskjellige produkter fra deres sortiment. Da kan det være vi får rabattkoder fra leverandøren som vi kan tilby våre kunder. For ikke å gå glipp av disse tilbudene og aktuelle kampanjer, er det bra å holde et øye med Furniturebox kampanjeside.

Hva kan jeg gjøre for å ikke gå glipp av Furniturebox salg?

Hvis du registrerer deg til vårt nyhetsbrev, ved å fylle i informasjon din nederst på siden, er du alltid en av de første til å få vite om aktuelle kampanjer og rabatter som Furniturebox tilbyr. Et annet tips er å følge oss på sosiale medier der vi alltid tar hensyn til de seneste nyhetene.

Hva inneholder Furniturebox super deals?

Der finner du produkter til utrolige salgspriser. Det kan være produkter som vi har tatt inn for mye av eller produkter som vi ikke kommer til å ta inn igjen. Inne blant våre superdeals kan du som kunde shoppe trendy møbler og innredning til herlige priser.

Black Friday 2021 vil du ikke gå glipp av! Klikk her for å komme til Furniturebox Black Friday der du finner de beste prisene på møbler og hjemmeinnredning.