Om oss

Møbelvarehuset på nettet!

Med stikkord som kvalitet, prisvennlighet og førsteklasses service vil Furniturebox være det selvfølgelige valget for møbelhandel på nettet. Vi tilbyr et stort, håndplukket sortiment som inneholder både utendørs- og innendørsmøbler basert på vår grunntanke om å tilby personlig og funksjonell innredning for hele hjemmet. På Furniturebox elsker vi design og vi er stadig på utkikk etter nye trender, men vi er minst like stolte over å kunne tilby tidløse møbelklassikere.

Historie

Furniturebox ble grunnlagt i Sverige år 2006. Siden da har Furniturebox vokst med en utrolig fart, og vi finnes i dag etablert som nettbutikk i flere europeiske land og også med fysisk butikk i Stockholm, Sverige.

Visjon

Vårt mål har alltid vært å bli den beste møbelbutikken på nettet. Det vil vi bli gjennom å tilby det bredeste sortimentet og den beste servicen i bransjen. Vi vil at hver kunde, uansett smak og budsjett, skal kunne finne møblet de leter etter hos oss. Med et sortiment som vokser kontinuerlig finner du stadig nye produkter på vår hjemmeside og vi har jevnlig kampanjer som gir våre kunder mulighet å kjøpe møbler til ekstra gunstige priser.

Trygghet

Det er viktig at våre kunder føler seg sikre når de handler hos oss. Vi vil at hele kjøpsopplevelsen skal preges av trygghet – fra produktbilder og informasjon til det at varen leveres.

  • Vi legger stor vekt på at produktenes bildemateriale skal holde høy kvalitet. Produktbilder tatt fra forskjellige vinkler og videoklipp er noe vi streber etter å ha på så mange produkter som mulig.
  • Vi tilbyr sikre betalingsmåter.
  • Vi har flere forskjellige kontaktmuligheter til vår kundeservice, for eksempel telefon og e-post, for at hver og en skal ha mulighet å velge den kontaktmåten som passer best.

Utmerkelser

Årets prestation 2014 – Nordic Ecommerce Summit
Årets e-handler 2014 i kategorien Hjem og hage – PriceRunner
Årets e-handler 2015 i kategorien Hjem og hage – PriceRunner

Firmainformasjon:
Home Furnishing Nordic AB
Organisasjonsnummer: 556780-9685
Momsnummer: 825 555 862 MVA
Styre: Jessheim

En del av BHG Group

Postadresse:
c/o BDO AS
Furusethgata 10
2050 Jessheim

Kontakt oss:
Telefon: 23 96 02 69
Kontakt vår kundeservice

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Feltet er tomt, vennligst skriv inn navnet ditt
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.