Tekstiler & tepper

categoryTopBlock
Alt innen tekstiler & tepper
+20 000stk produkter
Sorter etter
Velkommen til å utforske vår kategori av hjemmetekstiler. Her finner du boligtekstiler av god kvalitet som passer til alle rom i huset. Utforsk Furniturebox sitt brede utvalg og bestill det som passer deg og din familie best. Vi tilbyr noe for enhver smak.

Hva er tekstiler?

Tekstiler er et samlenavn for ulike materialer og produkter som er laget av tekstilfibre gjennom en spesiell teknikk. Vanligvis er tekstiler kategorisert etter bruk og funksjoner. Det vil si klestekstiler, interiørtekstiler og husholdningstekstiler, som vanligvis kalles hjemmetekstiler.

Hvilke produkter av hjemmetekstiler kan jeg kjøpe hos Furniturebox?

Kanskje det er på tide med nytt stoff til gardinene dine? Eller har du en gammel lenestol du vil bytte? Uansett hvilket formål du leter etter, har du kommet til rett sted. Hos Furniturebox finner du tekstiler til alle anledninger. Bla gjennom stoffer som tepper, sengetøy, baderomstekstiler og puter og tepper.

Hvordan velger jeg holdbare tekstiler?

For å beskytte både miljøet og lommeboken er det greit å velge tekstiler som er slitesterke. Velg materialer som bomull og naturfiber, de varer lenger. Disse materialene er også holdbare, slik at du kan bruke dem år etter år. Hos oss på Furniturebox finner du slitesterke og holdbare boligtekstiler som utfyller alle hjem.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Vaskbar
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farge
Materialtype
Form
Funksjon
Sengemål
Stil
Avtagbart stoff
Sammenleggbar
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Forventet levering inden 10 hverdage