kwa_brand.jpg

Miljøvennlig, bærekraftig og kvalitativ

KWA tilbyr møbler med høye krav til kvalitet, design og komfort. Møblene er laget av svensk skogved fra Knäreds egen fabrikk. Fra motorsagen til det ferdige produktet stiller hele produksjonsprosessen høye krav til miljøvennlighet, holdbarhet og kvalitet. Med KWAs hagemøbler kan du være sikker på at det du kjøper er laget av svensk furu på en bærekraftig måte og av høyeste kvalitet.

Kjøp hagemøbler fra KWA og forhøye inntrykket på uteplassen din. Uansett om det er en terrasse, hage eller balkong du skal innrede, blir resultatet et hyggelig helhetsinntrykk. Velg mellom klassiske hagemøbler og kombiner dem med din personlige stil. I det brede utvalget finner du blant annet fine hagebord, sjenerøse hagegrupper med like sjenerøse sitteplasser, rimelige hengekøyer og caféstoler. Velg stilige hagemøbler du også så blir uteplassen en fryd å slappe av på - hver dag.

KWA - kvalitetsmøbler siden 1946

KWA har produsert kvalitetsmøbler i flere år. De tilbyr klassiske hagemøbler som vil vare år etter år. Uansett om du har en stor hage eller en liten uteplass som du skal innrede, kommer du garantert å finne noe som passer deg og dine behov.

3 Produkter
brandBanner
Deals
Sorter etter
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals