Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Season essentials - Opptil 20% rabatt
Bedly
bedly_upd.png

Bedly – holdbare senger for alle behov

Det prisgunstige sengevaremerket tilbyr utrolig deilige senger med riktig bra kvalitet. Velg mellom ulike serier bestående av ulike senger i flere størrelser, modeller og utførelser.

Bedly – like komfortabel som prisgunstig

Er du ute etter en seng med fin design og riktigt god komfort er Bedly et utmerket valg for deg. Det finnes ikke noe bedre enn å legge seg i en deilig seng når kroppen trenger hvile eller følelsen av at kroppen er uthvilt på morgenen. Med Bedly kan du oppleve begge følelsene samtidig, samt at du setter gullkant på soverommet takket være sengens tidløse design.

7 års garanti

For at du skal investere i en riktig god natt søvn tilbyr vi 7 års garanti på alle senger mot ramme- og fjærbrudd.

Sorter etter
11 Produkter
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Type
Stil
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Kvalitet
Forventet levering inden 10 hverdage
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.