Hagemøbler

categoryTopBlock
Alt innen hagemøbler
+10 000stk produkter
Sorter etter

Furniturebox har et meget stort utvalg av hagemøbler på nettet. Når våren og sommeren kommer vil man ha mulighet å sitte utendørs og derfor har vi samlet utemøbler og hagemøbler i alle modeller for å kunne tilby våre kunder et bredt utvalg av utemøbler til uteplassen, hagen, verandaen, terrassen, uterommet eller balkongen. Vi har et av Norges største sortiment av utemøbler online for å kunne tilby noe for alle. Uansett hvis du leter etter en liten cafégruppe til balkongen eller en større loungegruppe til verandaen så har vi de utemøbler du leter etter.

Hvis du leter etter utemøbler og balkongmøbler på nettet så finner du sikkert noe hos oss. Vi har verandamøbler og hagemøbler i tre, kunstrotting, aluminium og mange andre materiale. Her finner du rottinglenestoler og rottingsofaer i både naturrotting og kunstrotting. Våre utemøbler finnes i alle modeller, fra stor loungegruppe til liten cafégruppe, fra tremøbler til verandaen til balkonggruppe i kunstrotting. Vi har også putekasser eller putebokser, hammocker, hengekøyer, paviljonger, parasollføtter og parasoller online i mange forskjellige størrelser. Til våre hagemøbler har vi også puter i mange forskjellige farger og mønster. Vi har også hagesofaer og parkbenker i furu og andre tremateriale samt solstoler og dekkstoler i tre, kunstrotting og aluminium.

Furniturebox har håndplukket leverandører for å kunne tilby største mulige utvalg med utemøbler til en god pris. Våre leverandører bruker høykvalitative materiale som furu, polytekstil, steak og kunstrotting for å produsere utemøbler som holder og består, år etter år. Vi har også et stort sortiment med bygg-selv-moduler, det vil si moduler og møbeldeler som du selv kan sette sammen til utegruppen du ønsker. Med sofamoduler i forskjellige modeller og størrelser kan du lage utemøbeln som passer akkurat din uteplass eller hage. Vårt store sortiment av balkongstoler og balkongbord gjør at du kan matche sammen en utegruppe som passer akkurat deg.

På Furniturebox vil vi at du som kunde skal føle deg trygg gjennom hele prosessen når du handler utemøbler og hagemøbler i alle former og farger hos oss. Derfor har vi fokusert på å skape en kundeservice der du skal ha mulighet å få beste mulige hjelp før og etter ditt kjøp på nettet. Vi har sjenerøse telefontider, mulighet å maile oss døgnet rundt samt butikk i Stockholm. Nøl aldri med å ta kontakt med vår kundeservice hvis du har noen spørsmål om utemøbler og balkongmøbler, vi gjør vårt ytterste for å svare på dine spørsmål.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Høy- og senkbart
Vaskbar
Varemerke
Vanntett
Med hjul
Oppbevaring
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farge
Materialtype
Materiale
Antall stoler
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Funksjon
Sengemål
Type
Stablingsbar
Stil
Utseende
Dimbar
Avtagbart stoff
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Sammenleggbar
Forventet levering inden 10 hverdage
SALG