vidaxl_logo.jpg

vidaXL – et internasjonalt og trendy varemerke

vidaXL er et internasjonalt varemerke gir et omfattende utvalg av forskjellige stiler. Varemerke tilbyr alt fra stilrene hagemøbler til trendy hjemmeinnredning.

Et sortiment for alle stiler

Varemerket vidaXL tilbyr et varierende sortiment der alle kan finne noe som passer deres hjem ut i fra smak og stil. vidaXL jobber kontinuerlig for å kunne tilby konkurransedyktige priser, men tommel opp for at sortimentet skal omfatte produkter laget med inspirasjon fra de nyeste trendene. Det omfattende sortimentet oppfyller alle dine behov og får deg også til å føle deg bra takket være den lave prisen. Gi din uteplass litt kjærlighet og la deg inspireres av et hav med trendy hagemøbler fra vidaXLs sortiment. Eller kanskje du er ute etter innredning til hjemmets alle rom? Uansett hva du er på utkikk etter i dag, så hjelper varemerket vidaXL deg å sette gullkant på tilværelsen i hjemmet ditt.

Historien bak varemerket vidaXL

Det hele startet med at to unge gründere i 2006 utviklet en mindre skala av produkter, som senere skulle vise seg å være en stor suksess. En massiv vekst tok fart, og de to gründerne bestemte seg like etterpå for å starte sitt egne varemerke. Dette varemerket ble startet på vidaXL. Siden 2066 har varemerket fortsatt å vokse i en rakettfart. Fordi vidaXL har full kontroll over levering og produksjonsprosessen, kan varemerket alltid tilby trendy produkter til gode priser.

764 Produkter
brandBanner
Sorter etter
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Form
Stil
Kategori
Pris