Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Season essentials - Opptil 20% rabatt
Swanströms
swanstroms_logo_fit.png

Swanströms - skandinavisk, nedstrippet og trendy

Swanströms er et prisgunstig varemerke som tilbyr senger og sengetilbehør til det skandinaviske hjemmet. Velg mellom forskjellige størrelser, stiler og tidløse farger.

Swanströms - avslapning og luksus er i fokus

Swanström lar sengene representere det skandinaviske livet. En seng er mer enn bare et møbel - den skal også være luksuriøs og stilig. Sengen skal med andre ord være like fin som den er behagelig og det er noe Swanströms verdsetter høyt.

Løft soverommet med Swanströms

I vårt sortiment fra Swanströms finner du blant annet:

  • Justerbare senger
  • Rammesenger
  • Komplette sengepakker
  • Sengegavler

Forny soverommet ved å investere i en moderne sengegavl som kan løfte hele rommet. Sengegavlene matcher sengene fra sortimentet og er en enkel måte å skape et enhetlig interiør. Velg mellom forskjellige materialer og farger.

Sorter etter
1 Produkter
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Komfortsoner
Type
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.