stjarnbadden_Logotyp.jpg

Stjärnbädden - Europas største sengeselskap

Stjärnbädden stammer fra Falkenberg og har vært en del av Hilding Anders Group siden 1994. Den ledende sengeprodusenten tilbyr et bredt utvalg av senger med høy kvalitet og virkelig god komfort til rimelige priser. Design, komfort og kvalitet er stikkord for bedriften og gjennomsyrer alle senger.

Lag ditt drømmesoverom med Stjärnbädden

Stjärnbäddens fabrikk ligger i Rydaholm og der bygger de sine kvalitetssenger. Takket være dyktighet, erfaring og kunnskap lages sengene med omhu og kjærlighet. De har stort fokus på både kvalitet og design. Velg mellom forskjellige rammesenger, kontinentalsenger, justerbare senger, oppbevaringssenger og sengepakker. For dere som ikke ønsker en ferdig sengepakke, er det mulig å velge mellom sengetilbehør som trendy sengegavler, stilige sengeben og vakre puter. Skap et helhetsinntrykk ved å matche de forskjellige møblene og nyt et fantastisk soverom - hver dag.

Minimalistisk skandinavisk kombinasjon med en fantastisk komfort

La rommet være gjennomsyret av harmoni, minimalisme og eleganse. Det brede utvalget av senger og sengetilbehør gjør det enkelt for deg å finne din egen favoritt fra Stjärnbädden. Folk sover mer enn en tredjedel av livet og du gjør et smart valg å gjøre det i en seng fra Stjärnbädden. Gjør et trygt og enkelt kjøp online hos oss på Furniturebox.

9 Produkter
brandBanner
Sorter etter
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Sengetype
Type
Stil
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage