Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Season essentials - Opptil 20% rabatt
Sagaform
Sagaform_brand_fit.png

Sagaform – stilsikker designklassiker

Sagaform har i flere enn 25 år produsert svensk design i fantastisk design. Det handler om å gi og få, det er en av Sagaforms visjoner – å skape sterke relasjoner mellom mennesker gjennom koselig borddekking eller fine gaver.

Sagaform – en perfekt gave

Velg mellom ulike funksjonelle, detaljerte og prisgunstige produkter fra Sagaforms vakre sortiment. Med sine stilsikre produkter og gaveartikler kommer ditt kjøkken garanterat bli hjemmets hjerte.

Sagaform online – prisgunstig og trendy

Takket være det brede sortimentet finnes det med sikkerhet produkter for deg og dine behov. Sagaform tilbyr alt fra glass i ulike former, skåler, kopper til hamburgerpresser, kjølevesker og vannflasker. Hos oss på Furniturebox finner du ulike serier fra Sagaform, blant annet den velkjente Oak-serien. Vakre, funksjonelle og tidløse produkter – kjøp dem allerede i dag til utrolig bra priser.

Sorter etter
13 Produkter
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.