Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Black Friday SALG - Rabatt på 50 000+ produkter!
54bf10104adfe3f678d65eeba4ae30c4.jpg
inbed_refit.jpg

InBed - Sveriges mest luksuriøse og komfortable soverom

Med ambisjonen om å skape Sveriges vakreste soverom, er InBed varemerket som kombinerer kvalitet, design og eksklusivitet. Møblene er håndlagde i egen fabrikk, og deres brede utvalg gjør det mulig for deg å finne noe som er perfekt for deg og dine behov.

Sett gullkant på soverommet med InBed

Det svenske selskapet InBed streber etter å alltid lage senger i lokalt produsert tre og i kombinasjon med slitesterke stoffer og eksklusive detaljer. Detaljene er laget av ekte sølv og forhøyer følelsen av luksus i soverommet. Det finnes ikke noe mer fantastisk enn en myk, komfortabel og innbydende seng som holder år etter år.

Svenske håndlagde møbler

InBed har sin fabrikk utenfor Köping og lager sine håndlagde møbler der. Bærekraftig er et av InBeds nøkkelord og bruker derfor kun resirkulerbare materialer som ÖKO-tex-merkede tekstiler og denimstoffer laget av økologisk bomull merket med EU-blomsten. Håndverkerne på InBed har mange års erfaring innen sengeproduksjon, og takket være dette opprettholder de høy kvalitet på alle møblene.

Innovasjon - sammen med InBed

Innovasjon er en stor drivkraft for det populære varemerket og streber hele tiden etter å utvikle sine produkter for å utfordre sengemarkedet. Ved hjelp av moderne teknologi og nye materialer håper de å finne nye og innovative løsninger for å overraske soverommet ditt.

Sorter etter
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.