Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Season essentials - Opptil 20% rabatt
Drömvik
dromvik.png

Drömvik – 10 års garanti på alle senger

Drömvik er sengevaremerket som legger fokus på både komfort og design. Velg mellom en mengde stilsikre senger i ulike størrelser og tidløse farger.

Sov uforstyrret i en komfortabel seng fra Drömvik

For dere som leter etter en seng med flott design og god komfort, tilbyr Drömvik rimelige senger for deg og dine behov. Velg mellom stilrene:

  • Kontinentalsenger
  • Oppbevaringsenger
  • Sengepakker
  • Sengegavler
  • Nakkeputer

Alt for at du ska få en god natts søvn i kombinasjon med et stilrent soverom.

Kombinere design og komfort

Til tross for at Drömvik legger stor vekt på å lage stilige og moderne senger, er det minst like viktig at de er holdbare, av høy kvalitet og komfortable. Alle senger består av nøye utvalgte materialer som er holdbare og som skal vare så lenge som mulig. I tillegg tilbyr Drömvik 10-års garanti på ramme- og fjærbrudd. Velkommen til Drömvik - en verden full av vakre tekstiler, omsluttende former og herligheter.

Sorter etter
1 Produkter
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Type
Stil
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.