Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Shopp best sellers - Opptil 40%
Kampanjen opphører om:
5d 20h 12m 31s
Cura of Sweden
cura-of-sweden.jpg

Cura of Sweden – Nordens mest solgte vektdyne

Cura of Sweden produserer CE-merket, miljø- og kvalitetssertifiserte vektdyner som er godkjent hos det svenske legemiddelverket. Det er et medisinsk hjelpemiddel som bidrar til forbedret søvn eller hjelper den som har vanskeligheter. Velg mellom ulike prisgunstige vektdyner i ulike vekter og finn en dyne som passer akkurat deg og dine behov. <

Cura of Sweden – medisinsk hjelpemiddel

For deg som lider av søvnproblemer kan en vektdyne være løsningen. Dynen har en positiv effekt og bidrar til økt søvnkvalitet - selv for deg som ikke lider av søvnproblemer. En tredjedel av befolkningen i Sverige lider av søvnproblemer og må medisineres for å kunne sove om nettene. Ved hjelp av vekten på dynen og vekten på kroppen holder den kroppen på plass om natten samtidig som den gir en følelse av avslapning.

 • Lenger tid i dyp søvn
 • Mindre snorking
 • Raskere innsovning
 • Mindre angst og uro
 • Piggere under dagtid
 • Mindre muskelverk
 • Færre oppvåkninger på nattet
 • Cura of Sweden – forbedret søvnkvalitet

  Cura of Sweden anbefaler at vektdynen tilsvarer 10-15% av din kroppsvekt. Velg mellom ulike farger og få kvalitet, funksjonalitet og design kombinert. I tillegg bestemmer du selv om du vil ha dynen når du ligger i sofaen eller om du vil ha det som dyne på natten. En vektdyne for alle behov, ung som gammel. Kjøp din dyne allerede i dag og sov som på skyer hver natt.

  Sorter etter
  12 Produkter
  Filter
  Sorter etter (Mest populære)
  Bredde
  Fra(cm)
  Til(cm)
  Lengde
  Fra(cm)
  Til(cm)
  Farge
  Funksjon
  Kategori
  Pris
  Fra(kr)
  Til(kr)
  Forventet levering inden 10 hverdage
  Registrer deg på nyhetsbrev
  Unike rabattkoder
  De nyeste trendene
  Inspirerende tips
  Vennligst fyll i e-postadressen din
  Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

  Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.