Utendørs tepper

Dørmatter & entrematter

757stk produkter
Black Friday
Sorter etter
1355793(2).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Dørmatter og inngangsmatter er nesten et must å ha innenfor inngangsdøren for å sikre at smuss fra sko ikke kommer inn i hjemmet eller kontoret. Med en dørmatte blir skitten liggende på matten, som deretter enkelt kan vaskes eller støves av. De fleste typer dørmatter og inngangsmatter kan også brukes utendørs, slik at du kan tørke av skoene allerede før du går inn i huset. En dørmatte i en fin farge kan også være en dekorativ detalj like innenfor eller utenfor inngangsdøren.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilket materiale har dørmatter & entrematter?

De vanligste materialene som brukes til produksjon av dørmatter og inngangsmatter er PVC, polyester og akryl. Mange dørmatter og inngangsmatter er laget av ett og samme materiale, mens andre typer er laget av en blanding av flere forskjellige materialer. For eksempel kan den nedre delen være laget av ett materiale, mens den øvre delen er laget av et annet. Det finnes også dørmatter og inngangsmatter i fløyel og bomull, samt inngangsrist i metall.

Hvilken størrelse har dørmattene & entremattene?

Dørmatter og entrematter finnes i flere forskjellige størrelser. Det finnes både litt større og litt mindre varianter. Populære størrelser på dørmatter og inngangsmatter er blant annet 40x60 cm, 45x70 cm, 60x90 cm, 70x120 cm, 80x120 cm, 90x150 cm, 120x180 cm samt 80x200 cm.

Er dørmatter & entrematter sklisikre?

Det finnes flere alternativ på fine og praktiske dørmatter og entrematter med en sklisikker underside. Å tørke skoene på en dørmatten minsker også risikoen for skader på gulvet eller at du sklir på et gulv som blir bløtt av væske, sko som ikke er tørket.