Sengestoff

Sengeteppe

108stk produkter
Deals
Sorter etter
1495972(7).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals
Et vakkert sengeteppe til dobbeltsengen kan utgjøre en stor forskjell i et rom. Sengen, som ellers kunne blitt et kjipt møbel, blir i stedet en dekorasjon. Du kan velge blant våre ensfargede sengetepper av god kvalitet og kombinere med fargerike puter eller velge et av våre mønstrede sengetepper. De mønstrede gjør et sterkere inntrykk og fordi de er så billige kan du kjøpe flere forskjellige og endre dem etter humør og årstid.

Vanlige spørsmål og svar

Kan jeg vaske sengeteppe i maskin?

Vi på Furniturebox vet at alt sengetøy skal være lettstelt og derfor kan det selvfølgelig vaskes i maskin. Bare følg vaskeanvisningen, så går det bra. Siden det er så billig å kjøpe sengetepper på nett, kan du benytte anledningen til å kjøpe et par forskjellige å variere mellom når du legger et i vask. Forandring er gledelig og det er en enkel måte å skape en ny atmosfære på soverommet.

Hvilket materiale er sengeteppet laget av?

Fordi vi ønsker at det skal være deilig å ligge på sengen, er alle sengetepper laget av myke, behagelige tekstiler i bomull eller bomull og polyester. Dette gjør dem enkle å brette uten å krølle og de kan vaskes igjen og igjen.

Kan jeg bestille flere sengetepper og returnere dem?

Du har 14 dagers angrerett på det du bestiller hos oss på Furniturebox. Vi vil at du skal være helt fornøyd med det du kjøper og vite at den beste måten er å kjøpe hjem og prøve ulike varianter.