Sengestoff

Sengesett

406stk produkter
Deals
Sorter etter
44fbe067fab72fe6bc620bea7e12342ac96aa9d2.jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farge
Materialtype
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals
Du kan ikke ha for mange dynetrekk og putevar. Det er alltid gøy å kunne variere med ulike mønstre, materialer og farger. Har du mange å velge mellom, kan du lage sengene etter sesong. Lyst og lett sengetøy når det er varmt ute og du vil være kjølig. Når kulda kommer snikende kan det være fint å få frem et sengesett med varmende mønstre og farger. Vi har et stort utvalg sengesett i ulike utførelser for dobbeltsenger, men selvfølgelig også mønstre som passer til barne- og ungdomsenger.

Vanlige spørsmål og svar

Kan jeg kjøpe sengetøysett i naturmaterialer?

Ja, vi har mange forskjellige dynetrekk og sengesett som er laget av naturlige materialer som lin, bomull eller egyptisk bomull. Vi har også dynetrekk og putevar laget av økologisk bomull. Alle er gode og myke mot kroppen.

Finnes det matchende underlaken til mitt sengesett?

Vi har et stort utvalg av ulike laken som passer til mønstrede og fargede sengesett. Det er underlaken som du bretter rundt madrassen og drar på lakenet som passer. Er du usikker på fargekombinasjonene kan du ringe vår kundeservice så hjelper vi deg med å finne den rette.

Jeg vil kjøpe flere putetrekk som passer til sengetøyet mitt, finnes det?

To matchende putevar følger med i et sengesett. Du kan selvfølgelig også kjøpe og kombinere med ulike putevar som matcher dynetrekkene eller sengesettene du kjøper. Putetrekket finnes også i forskjellige størrelser for å passe til større og lengre innerputer. Ring gjerne vår kundeservice hvis du vil vite mer om hvilke putevar som passer til dine puter.