Sengestoff

Sengekapper & kantbeskytter

1stk produkter
Sorter etter
60463a36b86ef37fe9baf723302f3d6d80def3d0.jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Ved hjelp av en sengekappe kan en kjedelig og hverdagslig seng forvandles til en romantisk drøm eller et moderne designmøbel. Ved å velge en sengekappe ut fra stilen på rommet og så lage sengen med matchende laken og puter, vil soverommet få et helt nytt utseende. Kombiner med stilige pynteputer, sengetepper og plagg og du vil aldri forlate det koselige soverommet ditt.

Vanlige spørsmål og svar

Finnes det sengekapper til alle senger?

Det er mulig å kjøpe sengetrekk til de fleste senger som har standardmål. Det betyr at dersom du har en enkeltseng, en dobbeltseng eller en seng som er 140 eller 160 cm bred, kan du kjøpe et passende sengetrekk. Du bør også tenke på høyden på sengen når du velger gulvlister. For eksempel er kontinentalsenger høyere enn vanlige senger. Spør oss gjerne i Furniturebox dersom du er i tvil om ditt valg av sengeteppe.

Hvorfor skal jeg kjøpe en sengekappe?

Ved hjelp av et sengeteppe får soverommet et skikkelig løft. Skjul en stygg springfjærmadrass eller slitte sengeben med et stilig sengekappe eller sengeskjørt. Bruker du området under sengen til oppbevaring, er sengetrekket den perfekte måten å skape et harmonisk soverom hvor du slipper å se skuffer og støvsugere titte frem under sengen hver gang du legger deg.

Finnes det sengekapper i forskjellige farger?

Ja, du kan få de fleste sengekapper i minst et par forskjellige farger. Selv om hvitt er et sikkert kort som passer i de fleste rom, vil du noen ganger ha en annen farge som svart, grå eller beige.