Dyner

Vektdyne

19stk produkter
Sorter etter
1322771(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Funksjon
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
En vektteppe er en dyne som er fylt med et tungt materiale som gjør at den veier betydelig mer enn en vanlig dyne. Hos oss på Furniturebox kan du kjøpe vekttepper som veier opptil 15 kilo. Når du sover under et vektteppe, kan du oppleve at du får en mer avslappet søvn. Det er også vanlig å sovne raskere med et vektteppe enn med et vanlig teppe. Vektetepper har vært brukt i helsevesenet i lang tid for å lindre søvnvansker og angst.

Vanlige spørsmål og svar

Finnes det vektepper for barn?

Ja. Hos oss på Furniturebox kan du kjøpe vekttepper til barn. Det som skiller disse fra voksentepper er at de veier mye mindre. Et lett teppe veier 2,6 kilo og anbefales for barn fra 6 måneder til 3 år. For større barn kan du velge et vektteppe som veier 5 kilo. Spør våre dyktige medarbeidere hvis du har spørsmål om hvilken vekt du skal velge på dynen.

Hva inneholder et vektteppe?

De du kan kjøpe hos oss på Furniturebox er fylt med sandkrystall eller glassperler. Det finnes også andre fyllmaterialer som kuler eller spesialbehandlet tekstil.

Kan jeg vaske vektteppet mitt?

Mange vekttepper kan vaskes i maskin på 40 eller 60 grader. Ikke bruk tøymykner. Du må lese hva som gjelder for det bestemte teppet i produktbeskrivelsen. For å unngå unødvendig slitasje er det lurt å lufte dynen ofte i stedet for å vaske den. Vi på Furniturebox svarer gjerne på spørsmål om hvordan du tar vare på vektteppet ditt for best resultat.