Puter

Tepper & pledd

114stk produkter
Deals
Sorter etter
1980007(3).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals
Det er alltid tid for et pledd. Det er dekorative interiørdetaljer og er du litt frossen er det ingenting som er så fint som å pakke deg inn i et mykt og varmt plagg eller teppe. Det er også mange forskjellige materialer du kan velge mellom, alt fra et luftig fleeceteppe til et mykt bomullsteppe. Og de har alle til felles at de er enkle å brette når du ikke trenger dem lenger.

Vanlige spørsmål og svar

Kan jeg bruke pleddet som et sengeteppe?

Du kan selvfølgelig bruke et pledd til sengeteppe, det finnes pledd i alle størrelser som passer til en seng. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice dersom du ønsker å vite mer om hvilken kaste eller teppe som er riktig størrelse for din seng.

Kan jeg bruke tepper og pledd utendørs?

Ja, vi har flere pledd som er gode å ha utendørs. Hvis du vil ta den med til stranden, kan det være best å velge ett som er glatt og ikke samler sand. Du finner mange forskjellige typer bomullspledd i vakre farger hos oss på Furniturebox, som passer perfekt til utendørs bruk.

Jeg vil bruke teppet som sjal, går det?

Velger du et teppe eller pledd som ikke er for tykt, vil det være perfekt å bruke som et fint sjal. Det beste er å velge en som ikke er for lang, men den kan faktisk være fin i visse sammenhenger om den henger ned over beina. Hos oss på Furniturebox finner du mange forskjellige mønstre og farger som vil være fine å matche med klærne.