Puter

Sitteputer & stolputer

5stk produkter
Sorter etter
1413010(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage
En stol er vanligvis mye mer behagelig å sitte på med en sittepute i bunnen. Det finnes sitteputer og stolputer som passer til alt fra kjøkkenstoler, barnestoler og solsenger. I tillegg til å gjøre stolen mer komfortabel, er også sitteputer og stolputer en viktig del av interiøret. En fargerik sittepute på en vanlig kjøkkenstol kan gjøre en stor forskjell og gi rommet nytt liv.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilken sittepute & stolpute skal jeg velge?

Hvilken sittepute eller stolpute du bør velge avhenger av dine behov og hva slags stol du har. Sitteputer og stolputer finnes i flere ulike varianter som er tilpasset ulike typer stoler. Til en kjøkkenstol kan en vanlig firkantet sittepute passe godt, og til utkragende stoler uten armlener er også sitteputer med snorer som kan knytes praktisk. Sammenleggbare stolputer med både rygg og bunn egner seg for eksempel utmerket til hagestoler. For de aller minste finnes det flere muligheter for sitteputer til barnestoler i ulike farger og fasonger.

Hvilken størrelse finnes det på sitteputer?

En populær størrelse på firkantede sitteputer er 40x40 samt 35x35 cm. Runde stolputer har vanligvis en diameter på rundt 30 cm. Sammenleggbare stolputer til ulike typer hagemøbler og lenestoler varierer noe i høyden, og kan ha en lengde som vanligvis er mellom 90 og 115 cm.

Hvilken materialer lages sitteputene i?

Vanlige materialer som brukes i produksjon av sitteputer og stolputer er bomull og polyester. Noen sitteputer er laget av en blanding av forskjellige materialer, mens andre er laget av ett enkelt materiale. Andre vanlige materialer for sitteputer og stolputer er mikrofiber, akryl og kunstskinn.