Kjøkkentekstiler

Bordbrikker

58stk produkter
Black Friday
Sorter etter
1941679(5).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Forventet levering inden 10 hverdage

Hverdagen føles bra å være opphøyet. Finn de små tingene som kan gjøres litt mer spesielle og litt mer luksuriøse. En slik måte er å skaffe og bruke bordmatter. Når du skal dekke til middag kan et sett med dekkebrikker eller dekkebrikker få alt til å føles litt mer spesielt og luksuriøst.

Forbedre hverdagen med dekkebrikker til middagsselskapet

Hvilke materialer kan jeg få bordbrikker i?

En kuvertbrikke kan lages av flere forskjellige materialer, avhengig av hvor luksuriøst du ønsker å lage den. Alle fyller funksjonen å beskytte bordet og skal da være enkle å tørke av. Hvilket materiale du da velger viser hvor fint arrangementet er. De enkleste variantene er i ulike typer plast. Mange av dem kan være veldig fine og godt laget og trenger ikke anses som mindre fine. Men hvis du vil slå kraftig til, kan du prøve en dekkebrikke i kork, tre eller skinn.

Bordbrikke eller kuvertbrikke?

Et kjært barn har mange navn, sier de, og dette ordtaket gjelder virkelig her. For det samme kan du si dekkebrikke, bordbrikke, kuvertbrikker eller bare underlag. De er forskjellige ord for noe med samme funksjon. Det har altså ingenting med hvilket materiale mattene er laget av, eller at de ville ha ulike bruksområder.

Finnes det glassunderlag til bordbrikker?

Hvis du vil ha bordbrikker i tillegg til dekkebrikkene dine, er det selvfølgelig gøy å ha dem matchende. Glassunderlag har en lignende funksjon som dekkebrikker: de beskytter bordet. Du kan selvfølgelig også kjøpe separate undersider som du kan bruke når du inviterer vennene dine på en drink og vil beskytte bordet ditt og de andre møblene dine. Glassunderlag er alltid hyggelig.