Gardiner

Heisgardin

13stk produkter
Sorter etter
608738(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Funksjon
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
En heisgardin er både stilig og funksjonell. Det kan sies at heisgardinen har fordelene til rullegardinen ved at den stenger ute sollys når den er i utfoldet stilling. Har du den sammenrullet er den mer som en gardinstang og gir vinduet en tettsittende følelse. En heisgardin kan henges direkte i vindusnisjen eller settes opp over vinduet.

Vanlige spørsmål og svar

I hvilket rom skal jeg sette opp heisgardinen?

Heisgardiner passer perfekt på for eksempel kjøkkenet. Siden heisgardinen skal kunne løftes opp og ned, er den vanligvis laget av et tynnere stoff som bomull eller lin. Hos oss på Furniturebox kan du kjøpe heisgardiner som har ulike bredder. På denne måten kan du sette opp matchende gardiner i alle kjøkkenvinduer.

Kan jeg vaske heisgardinen min?

Ja, de aller fleste liftgardiner kan maskinvaskes fordi de er laget av 100 % bomull. For å være på den sikre siden bør du lese produktinformasjonen eller spørre oss i Furniturebox kundeservice. Det er viktig at det er enkelt å ta ned en gardin slik at den kan vaskes eller luftes. Det er spesielt viktig på et kjøkken fordi gardinen der kommer i kontakt med mye mat og fett.

Hvilken stil skal jeg velge på heisgardinen?

Velg en stil som passer resten av huset. Har du et moderne og stilig hjem, kan du velge en gardin som ikke har for mange detaljer. Skal du kjøpe heisgardin til sommerhytta, er du sannsynligvis ute etter et helt annet uttrykk. Men valget av liftgardin er høyst personlig.