Gardiner

Gardinkappe

10stk produkter
Sorter etter
608630(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage
Med en gardinkappe i vinduet føles rommet umiddelbart mye mer koselig og hjemmekoselig. Gardinkapper gir en fin ramme for vinduet og får det også til å se mindre bart ut, samtidig som den åpne, luftige følelsen opprettholdes. En stor fordel med gardinkapper er at de også er veldig enkle å både sette opp og ta ned når det er på tide å vaske dem.

Vanlige spørsmål og svar

Hva slags oppheng har gardinkapper?

Til gardinstenger brukes vanligvis maljer eller kanaler, som man trer gardinstangen gjennom. Avhengig av hvordan den er sydd, kan gardinhetten ha forskjellige mengder stoff over gardinstangen. Du kan enten trekke stoffet sammen slik at gardinkappen rynker seg, eller dra ut gardinkappen så mye som mulig langs gardinstangen så henger den litt rettere, om du heller ønsker det. Gardiner med maljer gir vanligvis fine, klare bølger.

Hva slags stoff er gardinkapper laget av?

Populære materialer som brukes til fremstilling av gardinkapper er bomull og polyester. Gardinkapper er ofte laget helt i ett og samme materiale, mens andre typer kapper er laget av en kombinasjon av flere forskjellige materialer. Det finnes blant annet gardinkapper med trykte mønstre i ulike stiler og farger, samt valanser som er prydet med blondedetaljer og broderi.

Hvilken størrelse har gardinkapper?

Vanlige størrelser på gardinkapper er 45x250 cm, 50x250 cm, 55x250 cm og 60x250 cm. Ønsker du å få vinduet til å føles litt større, kan du henge gardinkappen et stykke over vinduet. Du kan enten henge en enkelt gardinkappen i vinduet eller kombinere den med en litt lengre gardinkappe bak.