Oppbevaringskurv

Vedkurv

10stk produkter
Sorter etter
1208031(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Vedkurven er en praktisk kurv som kan brukes til så mye mer enn bare vedoppbevaring. Hvorfor ikke samle alle koseteppene i vedkurven? En mindre kurv er også utmerket å ha med på sopputflukten eller å bruke til nyplukkede hageepler. Vedkurven er ofte vevd i noe naturmateriale som selje. For de som liker andre materialer kan du også kjøpe vedkurver i andre materialer som metall. Hvorfor ikke gå for en luksuriøs vedkurv i skinn?

Vanlige spørsmål og svar

Hvor stor vedkurv skal jeg kjøpe?

Det kommer an på hvor mange vedkubber du vil at den skal holde og hvor stort rommet er. En vedkurv er en stilig interiørdetalj når den settes foran peisen eller kakkelovnen. Fyrer du mye og ofte kan det være smart å investere i en større vedkurv.

Hva kjennetegner en praktisk vedkurv?

For at vedkurven skal være funksjonell og praktisk, må den kunne flyttes rundt. Siden en vedkurv full av ved veier mye, er det bra om kurven har solide håndtak. Håndtak flettet av tau er enkle å bære i. Noen vedkurver er utstyrt med en ekstra bærestropp som gjør den lett å bære selv når den er fullastet. Mindre vedkurver har noen ganger et håndtak som går i en bue fra side til side, noe som gir vedkurven en landlig sjarm.

Kan jeg bruke vedkurven til plantene?

Flettkurver er flotte å bruke som ytterkrukke til grønne planter. Kombiner kurver med planter sammen med vedkurven for å skape et stilig og koselig hjørne i rommet.