Oppbevaringsboks

Bestikkskuff

2stk produkter
Sorter etter
1376445(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
En bestikkskuff er en praktisk detalj som er til stor nytte på kjøkkenet. Skuffeinnsatsen har forskjellige rom slik at du kan ordne og strukturere bestikket for å finne dem lettere. I en standard bestikkskuff er det egne rom slik at kniver, gafler, spiseskjeer og teskjeer kan skilles. Bestikkskuffen bidrar til et oversiktlig system der bestikket har sin anviste plass, noe som letter dekningen. I tillegg er skuffen beskyttet mot riper og hakk når kniver og gafler legges i bestikkskuffen i stedet for direkte i skuffen.

Vanlige spørsmål og svar

Kan jeg kjøpe bestikkskuffer til ulike bred kjøkkenskuffer?

Ja, du kan kjøpe bestikkskuffer med forskjellige bredder slik at de passer til dine nøyaktige mål. Standardmål på kjøkkenskuffer varierer fra 30 cm til 100 cm og det er nettopp for disse breddene du kan kjøpe skuffeinnlegg. Du kan også kjøpe kjøkkenskuffer som kan justeres i bredden fordi midtdelen er uttrekkbar. En fleksibel og smart løsning som vi på Furniturebox gjerne forteller deg mer om.

Hva kan jeg oppbevare i en bestikkskuff?

En bestikkskuff har normalt rom for bestikk og annet kjøkkenutstyr. Eksempler på redskaper som du kan legge i en skuffeinnsats er stekepanne, sleiv, salatbestikk, smørkniv, potetskreller, hvitløkspresse, øse og visp. Er du ute etter knivoppbevaring, finnes det spesialinnsatser for det så vel som til krydder.

Hvilket materiale er bestikkskuffen laget av?

Bestikkskuffen er med fordel laget av et materiale som er slitesterkt og enkelt å rengjøre. Bestikkbokser i plast er et billig alternativ. Hvis du er ute etter noe mer elegant, foretrekker du kanskje en tresort som bambus.