SEGUR Vitrineskap 93 Eik/Champagne - Oppbevaring - Skap - Vitrineskap

SEGURVitrineskap 93 Eik/Champagne

4 795
NOK
Delbetale fra: 266 NOK/Måned
Forventet levering: 4-6 uker
Produktene selger raskt!
Delbetale fra: 266 NOK/Måned
Varemerke:Scandinavian ChoiceMaterialtype:MDF, melaminAntall dører:4 stVaremerke:Scandinavian ChoiceArtikkelnummer:552435Se alle spesifikasjoner

Segur vitrineskap er et stilrent oppbevaringsskap i et moderne design. Rette, maskuline former blandet med myke og rolige toner av champagnefarget eikemelamin med trelook. En vinnende kombinasjon av skjult og åpen oppbevaring som møter alle dine oppbevarinsgsbehov.

Dette møbelet kan ved montering kreve enkle verktøy som skrutrekker, hammer og vinkel krok.

Segur-serien er elegante møbler i en herlig og avslappende stil. God oppbevaring med karakteristisk stil gir smakfulle møbler med mye selvsikkerhet. De vakre og rene overflatene i lys eikestruktur gir en innbydende og rolig følelse, med genuin karakter. Enkle håndtak i samme material som overflatene, gjør at det smelter inn og gir møblene en vakker harmoni. Møblene i Segur-serien er laget av stabil MDF med en overflate av holdbar melamin, det gir holdbare møbler som kommer til å pynte sin plass i mange år fremover.

Spesifikasjoner
SEGUR Vitrineskap 93 Eik/Champagne
SEGURVitrineskap 93 Eik/Champagne
Øvrig
Varemerke
Scandinavian Choice
Serie
Segur
Fargenavn
Beige
Farge
beige
Stil
Tidløs
Utseende
Tre
Eik
Glass
Mål
Bredde
93 cm
Høyde
175 cm
Dybde
42 cm
Materiale
Materialtype
MDF, melamin
Antall
Antall dører
4 st
Artikkelnummer: 552435
Sammendrag av anmeldelser
5.0
1 Anmeldelse

Velg en rad nedenfor for å filtrere anmeldelser

Sorter etter:Mest relevant
Mest relevant
Mest hjelpsom
Sist mottatt
Høyest vurdering
Laveste vurdering
Abdifitah
Bekreftet kunde
04/01/20

Forventet levering: 4-6 uker
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
Scandinavian Choice
Scandinavian Choice
Scandinavian Choice – et selvfølgelig valg

Scandinavian Choice er et varemerke som verner om prisgunstige, funksjonelle og møbler med kvalitet. Det er et av våre mest populære varemerker og består av klassiske møbler å innrede hjemmet ditt med. Takket være det brede sortimentet finner du garantert noe som passer deg og hjemmet ditt.

Prisgunstige møbler for alle rom i hjemmet

Takket være det brede sortimentet som Scandinavian Choice tilbyr kan du innrede alle rom i hjemmet ditt. Velg mellom sofaer i ulike størrelser, spisegrupper, bord, stoler, potter, vaser, matter, senger og barnemøbler. Et varemerke med uendlige valg til veldig bra priser. Velkommen til Scandinavian Choice – et hjem skal ikke behøve å koste mer.

Kle hjemmet ditt med tidløse møbler

Hos oss på Furniturebox finner du tidløse, klassiske og stilrene møbler fra Scandinavian Choice sortiment. Klikk hjem dine favoritter allerede i dag og skap en oase full av herligheter.

Mer fra: Scandinavian Choice