Skap

Vitrineskap

382stk produkter
Deals
Sorter etter
1944243(2).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Oppbevaring
Høy- og senkbart
Oppbevaringstype
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Belysning
Plassering
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Vitrineskapet er et klassisk møbel som aldri går ut av moten. Et vitrineskap gir smart oppbevaring og en måte å vise frem dine flotteste gjenstander, samtidig som varene er trygge fordi de står bak glasset. I denne kategorien finner du mange fine variasjoner som passer til forskjellige interiørstiler.

Vitrineskap for alle hjem

Selv om et vitrineskap er et klassisk møbel, betyr det ikke at hjemmet må ha en klassisk interiørstil for at kabinettet skal passe inn. Det fins moderne varianter som passer godt i det moderne hjemmet. Kjøp vitrineskap laget i tre istedenfor av metall, eller gå for en mer tradisjonell tremodell dersom du liker den gamle stilen. Hvis du vil plassere skapet i et mindre rom eller mindre hjørner og lommer, kan det være lurt å velge et mindre skap eller en modell med flere ulike typer oppbevaringsrom. En slik modell kan for eksempel ha et lukket skap, en glassfront og noen hyller. Gå ikke glipp av displayskapene med innebygd lys. Dette skaper en kraftig effekt, hvor dine praktgjenstander virkelig får skinne, samtidig som du sørger for en fin lyskilde i rommet.

Kjøp vitrineskap på nettet

Når du kjøper et vitrineskap online, kan du ikke fysisk sjekke varen før du bestiller, og derfor er det viktig at du følger noen få enkle råd før du bestiller møblene du ønsker. Det kan være lurt å måle rommet du vil at skapet skal stå i for å forsikre deg om at møblene har nok plass. Les gjennom spesifikasjonene oppført på møblene du vil bestille, for så å måle høyden, bredden og dybden på stedet hvor du vil plassere skapet. Pass på at det blir tilstrekkelig plass til gjennomgang, og at det er plass til å folde ut skapdørene. En annen ting å vurdere når du kjøper vitrineskap på nettet, er hvordan du skal bære inn skapet når det leveres. Er det nok plass gjennom døråpningene til at skapet kommer seg inn?

Hvordan velger du riktig vitrineskap?

Moderne eller klassisk vitrineskap?

En av de største forskjellene mellom det klassiske og det moderne vitrineskapet er at moderne varianter ofte har litt annet design og materialbruk. Det klassiske skapet har ofte to dører som åpnes utover, mens et moderne vitrineskap kan ha erstattet dette med en skyvedør. Den moderne varianten kan også være laget av metall, plast eller annet materiale, mens tradisjonelle vitrineskap alltid er laget i tre. Begge variantene kan ha innebygd belysning, men i det moderne vitrineskapet kan belysningen ha forskjellige farger, som blå, rød eller andre dekorative farger. Hva slags skapmodell du velger avhenger fullt og helt av din personlige smak.

Hvilken størrelse skal jeg velge?

Før du bestemmer deg for hvor stort vitrineskap du vil ha, bør du vurdere et par ting. Først og fremst må du ta stilling til hva du ønsker skal stå permanent i skapet, slik at disse gjenstandene får tilstrekkelig plass og pusterom. Mange bruker vitrineskapet som utstillingsvindu, og hvis du vil gjøre det, er det viktig at du velger riktig størrelse. Et billig vitrineskap kan fort gjøre nytten, og de kommer i forskjellige størrelser. Dimensjonene kommer helt an på rommets størrelse, og det er viktig at man ikke hindrer gjennomgang eller at skapet havner foran naturlige lyskilder, som vinduer. Takhøyde må også vurderes nøye.

Hvilket vitrineskap er det rette for meg?

I de fleste tradisjonelle norske boliger finner du en eller annen form for vitrineskap. Denne skaptypen er spesiell fordi de har en eller flere fronter i glass, slik at de kan vise fram og stille ut praktgjenstander. Vitrineskapet er den perfekte løsningen hvis du har et flott servise, fine ornamenter, antikviteter eller andre nostalgiske gjenstander som du vil vise frem, men likevel ønsker å beskytte og bevare. Mange liker også å plassere eksklusive glassgjenstander eller trofeer i vitrineskapet. Vitrineskapet er det perfekte møbel fordi det lar oss vise frem, og samtidig beskytte gjenstander av stor affeksjonsverdi. Et stilrent interiør blir fort upersonlig uten personlige gjenstander, og vitrineskapet gjør at man ikke behøver å bekymre seg for at de blir ødelagt.

Hvor bør vitrineskapet plasseres?

Det vanligste er å plassere vitrineskapet i stuen eller på kjøkkenet, men du kan selvfølgelig plassere det i akkurat det rommet du ønsker. På soverommet kan den for eksempel brukes til bøker, sengetøy eller lignende. På badet kan et vitrineskap fylles med fine såpeflasker, håndklær og parfymeflasker. Det viktigste å huske på er at du alltid plasserer skapet mot en vegg, slik at det står stødig og ikke risikerer å falle. Ta hensyn til gulvarealet og sørg for at vitrineskapet aldri hindrer gjennomgang. Husk at møbelet skal være til pryd, ikke til hinder eller irritasjon for gjester eller andre i boligen.