Oppbevaringsskap

Nøkkelskap

6stk produkter
Sorter etter
1412882(3).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage
Fordelene med å oppbevare nøklene i et nøkkelskap er mange. Med alle nøklene samlet på ett sted, trenger du ikke å løpe rundt og lete etter nøklene dine når du har det travelt. Det blir også lettere å organisere nøklene og få god oversikt over dem, slik at du raskt kan ta ut nøkkelen du trenger. I tillegg til å være veldig praktisk og nyttig, kan et lekkert nøkkelskap også være en stilig interiørdetalj.

Vanlige spørsmål og svar

Hvor mange nøkler får man plass til i nøkkelskapet?

Det finnes både små og store nøkkelskap med plass til alt fra et par nøkler til over 40 nøkler, og noen ganger enda flere. Populære størrelser på nøkkelskap er mellom 20 og 35 cm i bredden og 25 til 35 cm i høyden.

Hvilket nøkkelskap skal jeg velge?

Har du bare noen få nøkler kan det være nok med et lite nøkkelskap. Har du derimot et stort nøkkelknippe med masse nøkler som du skal sortere ut, kan det være greit å ha et litt større nøkkelskap. Det kan også være greit å ha et stort nøkkelskap for nøkler og nøkkelringer på kontorer, hoteller og lager. Noen nøkkelskap er også utstyrt med låser for økt sikkerhet.

Hvilken stiler på nøkkelskapet finnes det?

Nøkkelskap finnes i flere forskjellige stiler og design. De kan ha alt fra et ganske enkelt og rett design til å ha mer unike former og dekorasjoner av ulike slag. Populære farger er svart og hvitt mens vanlige materialer som brukes i produksjonen av nøkkelskap er stål og tre.