Oppbevaringsmøbler

Kommoder

1 736stk produkter
Deals
Sorter etter
1000528(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Høy- og senkbart
Oppbevaringstype
Varemerke
Oppbevaring
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farge
Materialtype
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Belysning
Plassering
Funksjon
Sengemål
Type
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Med tilgang til rett oppbevaring kan du lett unngå at hjemmet ditt blir for rotete eller uorganisert. Hos oss finner du et stort sortiment av kommoder i et flertall forskjellige farger og modeller. Uansett om du trenger oppbevaring til viktige papirer, klær eller håndklær kan en elegant kommode komme til sin plass. Du kan velge mellom kommoder i et flertall forskjellige størrelser og former, noe som gjør dem passende til oppbevaringsløsninger for både små og store hjem.

Kommoder – Smart og fin oppbevaring

Et godt triks for å opprettholde orden og struktur er å la enhver ting få sin plass. Med kommoder skaper du enkelt orden i hjemmet. Gjem unna, strukturer opp og ha oversikt over tingene dine. Hos oss finner du fine, designede kommoder som står like bra i gangen og stuen, som på soverommet. Med godt planlagte oppbevaringsmøbler blir ryddeprosessen sterkt forenklet, og du har mer tid å bruke til annet. Dessuten gir overflaten oppe på kommoden en perfekt plass til å plassere vakre pyntegjenstander, eller hvorfor ikke en ekstra avlastningsplass i gangen. Hvor bra er ikke det? Kommoden er et uslåelig oppbevaringsmøbel til soverommet, gangen, stuen og ikke undervurder kommodens bruksområde på badet! En liten kommode kan være et godt oppbevaringsmøbler for håndklær og andre hygieneartikler som du ønsker å ha i nærheten.

Vanlige spørsmål om kommoder

Hva trenger jeg å tenke på når jeg velger kommode?

I et ryddig hjem blomstrer behagelig harmoni og en funksjonell hverdag. Forsikre deg om at du investerer i god oppbevaring, og velg en kommode som kompletterer din andre stil, og du skaper et stilig og praktisk bomiljø. Kanskje du vil la den smelte inn i samme tone som annen innredning, eller så leter du etter en kommode som stikker seg ut og tilfører herlige kontraster til rommet? Ta mål for å finne en kommode med rett høyde og bredde. Hvor mye skal den romme? Hvor mange skuffer? Er du på jakt etter en kommode med mange skuffer, eller er du fornøyd med en litt mindre kommode? Foretrekker du store og romslige skuffer, eller ønsker du å organisere i flere mindre skuffer? Det er bra å tenke på hva du tenker å oppbevare i skuffene. Er det mange eller tyngre ting som krever en kommode som klarer en høyere belastning?

Smal og høy kommode eller en lav og lang kommode?

Kanskje du er ute etter en smal kommode til gangen? Eller en lang kommode til et større og avlangt rom? Hos oss finner du kommoder i forskjellige utførelser som passer til de fleste plasser. En høy, smal kommode er et bra alternativ i rom med begrenset plass, for eksempel som kommoden til gangen. Om du trenger en stor kommode så kan du velge å bygge på lengden eller på høyden. Vi tilbyr både lave og smale byråer, samt modeller med solid oppbevaringsplass i både høyde og bredde.

Kommode i behandlet eller ubehandlet tre?

Vi tilbyr kommoder i forskjellige stiler og ulike treslag og materialer. Du finner kommoder i vakre treslag som for eksempel eik, teak, furu, bjørk, valnøtt, kirsebær og mangotre. Velg mellom ubehandlet treslag og oljede/lakkede. Møbler i ubehandlet tre skaper et vakkert og levende uttrykk, men er også mer følsomt for slitasje og ytre påkjenninger. Om du vil bevare treets farge så godt som mulig, bør du beskytte kommoden mot sollys og variasjoner i luftfuktigheten. For deg som leter etter en kommode i moderne og trendy design tilbyr vi også kommoder med en topplate i marmor eller betong, samtidig lettstelt laminat.

Kjøpe kommode til barnerommet?

Så klart tilbyr vi kommoder som passer perfekt som oppbevaringsmøbler på barnerommet. Vi anbefaler at du velger en kommode som står rett på gulvet, i stedet for en kommode som ikke står på gulvet for å unngå risikoen om at barnet klatrer på kommoden. Leter du spesifikt etter en barnekommode bør du sjekke ut vårt sortiment av barnemøbler. Der finner du et håndplukket utvalg av barnekommoder og andre oppbevaringsmøbler til barnerommet.

Kommode, sideboard eller skap?

Hvilke oppbevaringsbehov har du? Er du ute etter skjult eller åpen oppbevaring? Kanskje du vil vise frem porslin eller andre innredningsdetaljer og samtidig kunne utnytte skjulte oppbevaringsmuligheter? Da kanskje et sideboard eller et vitrineskap passer bedre. Begynn med å kartlegge dine oppbevaringsbehov for å optimere sjansene dine for å velge rett oppbevaringsmøbel for akkurat deg og ditt hjem. 

Hvordan får jeg min nye kommode hjem?

Hos oss kjøper du din nye kommode raskt og enkelt online. Vintage kommode, moderne kommode, landlig kommode, stor kommode, liten kommode… her finnes noe for alle stiler og smaker. Ta en titt i vårt fantastiske utvalg av kommoder, finn din favoritt og legg senere en bestilling i fred og ro. Vi tilbyr trygge leveringer, alltid lave fraktkostnader og 14 dagers angrerett. Det har aldri vært enklere å få sin nye kommode på plass!