Skooppbevaring

Skostativ & skohyller

202stk produkter
Black Friday
Sorter etter
1154022(9).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Et skostativ er et must i enhver gang. Skohylle er praktisk og lar deg få mange par sko på et lite område. I tillegg er det mye lettere å få struktur i gangen når alle familiens sko har sin egen plass. Hos oss på Furniturebox kan du velge mellom ulike typer skohyller. Kanskje du liker når skohyllen har forskjellige rom? Eller hyller hvor støvler, joggesko og sneakers kan plasseres på en pen rekke? Et skostativ kan ha en eller flere hyller. Vi på Furniturebox har skostativ for alle smaker.

Vanlige spørsmål og svar

Hvor bred er en skohylle?

Hos oss på Furniturebox kan du finne skohyller med ulike bredder. Det er smale hyller på i underkant av 60 cm som passer godt hvis du har en mindre gang hvor det er trangt om plassen på gulvet. Brede skohyller med målene på ca 1 meter. Har du lite gulvplass kan det være smart å velge en hylle som i stedet er basert på høyden.

Finnes det lukkede skohyller?

Ja, det finnes skostativ som har lukket front. I disse legger du skoene i uttrekkbare skuffer i stedet, alternativt i en hylle med dør. Spør gjerne vår kunnskapsrike kundeservice dersom du trenger tips til hvilken skohylle du bør velge til gangen.

I hvilke materialer kan jeg kjøpe et skostativ?

Du kan kjøpe en skohylle i tre eller metall. Hos oss på Furniturebox kan du velge mellom mange ulike modeller og design som passer i ditt hjem. Hvorfor ikke et skostativ med sete? Eller et kombinert hatte- og skostativ?