Skooppbevaring

Skoskap

328stk produkter
Deals
Sorter etter
559155(2).jpg
Populære søk
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Forlengningsbar
Form
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Sko er morsomt, men ofte har de ulempen at de lager rot uten å være i skapet eller i hallen. Men med en smart skoskap kan du løse dette problemet og samtidig få en god oversikt over alle skoene dine.

Velg skoskap i riktig modell

På Furniturebox finner du et bredt utvalg av skoskap. Det er skap som passer både den som har en stor plass hjemme og skapet for de som bor trangt. Når du kjøp skoskap, er det bra hvis du først tenker på dine behov. Har du for eksempel mange sko og er det mange i familien din som skal få plass til skoene sine? Det er også lurt å tenke på hvor du vil plassere skapet ditt. I en smal garderobe passer det med et skap som gjør at du kan dra nytte av rommet i høyde. I hallen kan det være bra med et skap som kan fungere som en smart skjenk samtidig. Hva slags sko du vil holde i skapet kan også være en faktor som vil plukke deg opp når du gjør ditt valg.

Plasser ditt skoskap riktig

Når du kjøper skoskap online, får du det oftest i deler. Det er imidlertid ikke vanskelig å montere det fordi du får en klar beskrivelse av hvordan du skal fortsette, noe som vil gjøre skapet klart i løpet av kort tid. Etter montering trenger du bare å bestemme hvor kabinettet skal være. Hvis det er ment for sko som du bruker ofte i hverdagen, er det godt å ha skapet i hallen. På denne måten blir du kvitt rotet som nesten alltid forekommer på gulvet der. I garderoben din kan du spare plass ved hjelp av skoskap. En fordel er at skapene ofte ikke er så dype, men i stedet har skuffer som kan tas ut. Dette betyr at de ikke tar opp så mye gulvplass, men har plass til mange par sko. Å kjøpe skoskap på nettet kan gjøres enkelt på grunn av nettsidens gode oversikt over mange forskjellige modeller så du enkelt kan velge hva som passer deg.

Viktige spørsmål før du kjøper skoskap

Hvilke typer skoskap finnes det?

Det er mange praktiske skoskap å velge mellom, uansett hva du trenger. Hvis du vil matche resten av din hjemmeinnredning, burde du sjekke ut de tilgjengelige materialene og farger som tilbys. For eksempel, velg en sørlig hvit eller få et elegant møbel i klassisk eik. Selvfølgelig kan du finne skoskap i forskjellige størrelser, slik at du kan velge et tilfredsstillende system for hvor mange sko du trenger å lagre eller for den plassen det skal være i. Hvis det er barn i familien kan det være lurt å velge et lav skap slik at de små hente skoene sine selv.

Hvorfor trenger man et skoskap?

Sko som står på gulvet, kanskje til og med noen ganger på toppen av hverandre, blir lett slitt og stygge. For å ta vare på skoene dine, er det lurt å plassere dem i et smart skoskap. Der er de separert fra hverandre og slites ikke like lett. Et tips er også å bruke skoblokker når du holder skoene, og dermed holder formen bedre. Noen skoskap har til og med innebygde skovler der skoene henges. En annen grunn til at disse skapene er gode, er at kan benyttes til å frigjøre rotet som skoene ofte danner på gulvet. Med et skap blir hallen din fin og fin.

Hvordan vedlikeholdes skoskapet?

For å holde skapet pent, krever det litt forsiktighet. Det er imidlertid ingen stor innsats du må gjøre for å ha et skap som holder seg friskt år etter år. Utsiden av skapet tørkes jevnt med en lett fuktet mikrofiberduk. Noen ganger kan grus og steiner fra skoene ende opp i esken på skapet. Den enkleste måten er å ta støvsugeren og bare støvsuge alt skitt og muligens tørke skoskapet etterpå med en fuktig klut. Prøv heller ikke å sette opp for gjørmete og skitne sko i skapet uten å rense dem først. Hvis du bare følger disse rådene, vil det fine skapet holde deg frisk og pent i mange år.

Hvordan innreder jeg mitt nye skoskap?

Det er ikke vanskelig å plassere skoskapet. Hvis du velger en lav modell, kan den også fungere som en skjenk i hallen din. Det vil være et perfekt sted å ha en bolle med nøkler, en plante og kanskje noen vakre lys på. Det er også flott å velge et høyere skap og dermed ta vare på plassen opp til taket. Det kan være en enkel måte å redde verdifull gulvplass hvis du bor trangt. Skulle du trenge mye lagringsplass, passer de fleste skoskap å settes ved siden av hverandre. Dette er en smart løsning i et skap, for eksempel et walk in closet. På toppen av skapene kan du sette ekstra kurver for oppbevaring.