Kleshengere

Stumtjenere

19stk produkter
Sorter etter
fa23d76a2740a40cedde8b82de55ee468710826c.jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
En stumtjener er et klassisk, stilig og ikke minst praktisk møbel i ethvert hjem. Plasser den i gangen eller på soverommet og få et godt alternativ til knagger eller klesskap. Kjøp stumtjenere fra oss og plukk det som passer deg best fra et stort og variert utvalg. Vi har ulike farger, størrelser og design som passer alle typer hjem. Har du behov for å flytte rundt på den har vi stumtjenere med hjul på føttene. Trenger du et ekstra speil har vi alternativer med speil på. Tjenerne kommer også med ulike antall kleshengere og hyller, og noen typer har en egen hylle på bunnen til fottøy.

Hva er fordelene med stumtjener?

I et trangt klesskap eller presset sammen på knagger blir klærne dine fort skrukkete og krøllete. Spesielt om du har en stor familie, eller om du ofte har mange gjester på besøk som alle skal henge av seg klærne sine samtidig. Dresser, kjoler, frakker og andre fine klær er det spesielt viktig å holde i god stand. Ikke bare er det slitsomt å måtte stryke dem mellom hver gang du bruker dem, det sliter også på stoffet og korter ned levetiden til plaggene dine. En fin liten bonus er også det at en stumtjener gjør det lettere å se hvordan klærne vil se ut på deg før du tar dem på.

Hold det ryddig med stil

Bestill stumtjenere online enkelt og rimelig fra oss, og ta godt vare på de fineste klærne dine. I tillegg til å være både stilig og praktisk er dette klassiske møbelet også et morsomt samtaleemne når du får besøk. Med en stumtjener i gangen for uteklær og en på rommet for pynteklær du sjeldnere bruker trenger du aldri irritere deg over overfylte kroker og skap igjen.