Kleshengere

Klesstativ

41stk produkter
Deals
Sorter etter
1101649(8).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals
For deg som trenger ekstra oppbevaringsplass til klærne, er et klesstativ et veldig praktisk alternativ. Med klesstativ i gangen kan du enkelt henge opp yttertøyet når du kommer inn døren. Et godt organisert klesstativ på soverommet er ikke bare praktisk og gir deg god oversikt over klærne dine, men kan også være en stilig interiørdetalj. Å henge klærne på et klesstativ i stedet for i garderoben gir deg også mye mer fleksibilitet, da det lettere kan flyttes rundt ved behov.

Vanlige spørsmål og svar

Hvor kan jeg ha et klesstativ?

Det finnes klesstativer i flere forskjellige varianter og stiler. Du kan ha kleshengere i gangen til yttertøyet, eller for eksempel på badet, soverommet eller klesskapet. For litt mindre plasser kan et litt smalere klesstativ eller en kleshenger som monteres på veggen passe godt. Har du mye klær og litt mer plass kan et av de litt større klesstativene passe godt.

Hvilke størrelser på klesstativ er det?

Klesstativer finnes i flere forskjellige størrelser som passer både små og store rom. En vanlig høyde på klesstativ er mellom 160 og 190 cm, mens en vanlig bredde er mellom 70 og 100 cm. Noen modeller av kleshengere har også en skohylle og benk som vanligvis er rundt 30 til 40 cm dype.

Hvilken materialer er klesstativene laget av?

Populære materialer som brukes til fremstilling av klesstativ er tre og metall, og noen ganger brukes en blanding av flere materialer. De kan for eksempel være laget av materialer som sponplater, jern, tre og stål.