IMAKAGarderobesystem Natur/Hvit

9 495
NOK
Delbetale fra: 245 NOK/Måned
Forventet levering: 4-6 uker
Delbetale fra: 245 NOK/Måned
Varemerke:Scandinavian ChoiceMaterialtype:Melamin, GardinFarge:Fargenavn:Hvit, EikArtikkelnummer:550600Se alle spesifikasjoner
Spesifikasjoner
IMAKA Garderobesystem Natur/Hvit
IMAKAGarderobesystem Natur/Hvit
Øvrig
Varemerke
Scandinavian Choice
Fargenavn
Hvit
Eik
Farge
hvit
beige
Stil
Tidløs
Mål
Høyde
182 cm
Dybde
50 cm
Materiale
Materialtype
Melamin
Gardin
Artikkelnummer: 550600
Forventet levering: 4-6 uker
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
Scandinavian Choice
Scandinavian Choice
Scandinavian Choice – et selvfølgelig valg

Scandinavian Choice er et varemerke som verner om prisgunstige, funksjonelle og møbler med kvalitet. Det er et av våre mest populære varemerker og består av klassiske møbler å innrede hjemmet ditt med. Takket være det brede sortimentet finner du garantert noe som passer deg og hjemmet ditt.

Prisgunstige møbler for alle rom i hjemmet

Takket være det brede sortimentet som Scandinavian Choice tilbyr kan du innrede alle rom i hjemmet ditt. Velg mellom sofaer i ulike størrelser, spisegrupper, bord, stoler, potter, vaser, matter, senger og barnemøbler. Et varemerke med uendlige valg til veldig bra priser. Velkommen til Scandinavian Choice – et hjem skal ikke behøve å koste mer.

Kle hjemmet ditt med tidløse møbler

Hos oss på Furniturebox finner du tidløse, klassiske og stilrene møbler fra Scandinavian Choice sortiment. Klikk hjem dine favoritter allerede i dag og skap en oase full av herligheter.

Mer fra: Scandinavian Choice