HEDEGarderobe 116 Hvit

8 499
NOK
Delbetale fra: 224 NOK/Måned
Produktet selger raskt!
Sendes normalt i løpet av 12-20 hverdager.
Delbetale fra: 224 NOK/Måned
Indre mål hyllerom, dybde:45.5 cmIndre mål hyllerom, bredde:51.5 cmMaterialtype:Massiv furuFarge:Artikkelnummer:557735Se alle spesifikasjoner

Klassiske garderoben Hede sprer en herlig følelse av romantikk og plass. Med gjennomtenkt garderobeinnredning og to romslige skuffer finnes det godt med plass til å oppbevare klærne på og takket være de doble dørene blir oversikten over klærne maksimal. Hede er laget av massiv furu som lakkes med en nesten helt transparent hvitlakk, der treets vakre årring syns igjennom om man ser nøye. Med sin landlige eleganse er det den ultimate garderoben til både gangen og soverommet.

Om produktet

  • Laget av hvitlakkert, massiv furu.
  • Materialet kommer fra bærekraftig skogbruk og er FSC-sertifisert.
  • Landlig stil.

Hede er en praktisk møbelserie som sprer en herlig følelse av romantikk og rom. I serien finner du blant annet store garderober og sengerammer. Møblene er laget av massiv furu som lakkes med en nesten helt transparent hvitlakk, der treets vakre årring syns igjennom om man ser nøye. Møblene har et tidløst design og en holdbar konstruksjonen som garantert holder lenge. Med sin landlige eleganse er det den ultimate garderoben til både gangen og soverommet.

Spesifikasjoner
HEDE Garderobe 116 Hvit
HEDEGarderobe 116 Hvit
Øvrig
Serie
HEDE
Fargenavn
Hvit
Farge
hvit
Stil
Landlig
Krever montering
Ja
Utseende
Hvitt Tre
Kampanje
Produkter från påskrean
Property Size
Bredde
116 cm
Høyde
199 cm
Dybde
57 cm
Indre mål hyllerom, dybde
45.5 cm
Indre mål hyllerom, bredde
51.5 cm
Property Material
Materialtype
Massiv furu
Artikkelnummer: 557735
Sendes normalt i løpet av 12-20 hverdager.
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
Dette synes våre kunder
Trustpilot