Garderobedør

Skyvedører garderobe

38stk produkter
Sorter etter
1245203(2).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Du vil sette inn en ny garderobe på soverommet ditt, men rommet er lite. Dørene til en ny garderobe tar for mye plass. Hvorfor ikke kjøpe en garderobe med skyvedører? En slik garderobe tar ikke mye plass. I tillegg kommer skyvedører med diskret design, men også slike som skiller seg ut. Kanskje du allerede har en garderobe hjemme? Bytt til skyvedør og du sparer plass!

Vanlige spørsmål og svar

Finnes det skyvedører med speil?

Å ha speil på veggen fra gulv til tak er selvsagt bra. Det kan bli enda bedre om du har en skyvedør med speil. På den ene siden av skyvedøren har du et håndtak. Selve døren kan være i trefinér eller i matt sort. Velger du en skyvedør uten speil, kan du velge et ensfarget dørblad eller et som har seksjoner i forskjellige farger. Velg skinnen som døren går i, i en farge som matcher fargen på dørbladet for å skape et helhetsinntrykk.

Kan jeg montere skyvedør til garderoben selv?

En skyvedør er enkel å montere. Du henger skyvedøren på utsiden i en skinne. Du måler opp hvordan beslagene skal sitte og sørger for at skinnen monteres horisontalt. På skinnen skal du ha stoppebeslag og på gulvet under døren setter du styrehæler. Skyvedøren har åpne sider.

Hva er målene på skyvedører til en garderobe?

Høyden på dørbladene varierer mellom modellene, men er litt over to meter. Bredden på dørbladene er rundt nitti centimeter. Skinnene for oppheng har en bredde på litt over to meter.