Oppbevaring

FINE HYLLER PÅ NETT – opptil 65%

373stk produkter
1203648.jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Oppbevaring
Høy- og senkbart
Oppbevaringstype
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Belysning
Plassering
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage

Hylle har det aller fleste av oss i våre hjem, enten det er vegghyller, innebygde hyller, som garderober eller uavhengige gulvhyller. Det er et praktisk oppbevaringsrom, men kan også tjene som et møbel der du plasserer diverse planter eller ornamenter.

Å vurdere når du kjøper hyller

Det finnes et bredt utvalg av hyller online i dag, noe som betyr at du bør tenke på litt ekstra det du leter etter før du bestiller en ny. Hva skal du primært bruke hyllene til? Er tunge produkter plassert i den og hvor brede er tingene? Hvor hjemme skal den plasseres og hva slags størrelse skal til den være for å oppfylle sin funksjon på den beste måten? Vurder også om det er en vegghylle eller en gulvbasert hylle du trenger. En vegghylle må monteres fast i veggen, og noen av dem skal ikke lastes med altfor tunge ting, mens dette ikke er et like problem for hyller som står på gulvet. Selv disse kan noen ganger festes til en vegg dersom du ønsker ekstra stabilitet. Dette kan være lurt dersom du har små barn i hjemmet.

Ofte er det enkelt å installere hyller selv

Ulike hyller på nettet krever forskjellige monterings- og installasjonskrav. Mindre hyller og vegghylle er ofte enkle å montere og montere på veggen selv ved hjelp av en plugg, skrue og passende verktøy som bor og / eller skrutrekker. Andre større hyller ha noe høyere monteringskrav, spesielt når det gjelder plassering. Men de fleste kan montere og installere enkelt selv, men hvis du er usikker på hvordan du kan fortsette, kan det være nyttig å få hjelp av noen i nærheten. Når du skal kjøpe hyller hos oss på Furniturebox, er det godt å vite at de vanligvis leveres hjemme til deg, men med en tilhørende monteringsbeskrivelse som du vil hjelpe når du monterer møblene selv. Kjøp hyller på Furniturebox, på grunn av vårt brede utvalg kan vi garantere at du vil finne noe du liker.

Viktig å tenke på før innkjøp av nye hyller

Hvilke typer hyller kan jeg velge mellom?

På Furniturebox finner du et bredt og velfylt utvalg av billige hyller i flere forskjellige modeller og stiler. Finn hyller som passer dine behov og din personlige stil. Her er for eksempel vegghyller i moderne og stilig vintage som passer til alt fra bøker og CDer til vaser, planter og små ornamenter. Er det en større variant du trenger? Da kan du satse på en klassisk høy gulvhylle, eller hvorfor ikke en skapshylle? Disse inneholder mange ting av forskjellige størrelser og kan ofte lastes med litt tyngre ting uten problemer. Du kan også velge mellom forskjellige former, farger og materialer blant hyllene dine.

Hvordan innreder jeg med hyller?

Hyllene er ikke bare et praktiske møbler - de kan ofte også fylle en estetisk og dekorativ funksjon i våre hjem. Med vegghyller kan du enkelt bygge høyden og kanskje lage en hel hyllevegg full av ornamenter, malerier og planter? Med en gulvhylle åpen i begge retninger, kan du nøye og effektivt avgrense et rom og skape et fint sted for planter samt fargekoordinere bøker. På denne måten kan disse møblene være så mye mer bare lagring, det kan hjelpe deg med å skape den rette atmosfæren og atmosfæren i et rom. Riktig valg av hyller kan spille en påvirke atmosfæren til rommet ditt i stor grad.

Skal jeg kjøpe gulv eller vegghylle?

Både gulv- og vegghylle har sine respektive fordeler og ulemper. En vegghylle krever hull i veggen for å montere, noe som betyr at de ikke alltid kan lastes med de samme tunge gjenstandene som en gulvhylle kan håndtere. En fordel ved vegghylle er imidlertid at du enkelt kan bygge høyden - opp til taket hvis ønskelig - med dem. Det sparer plass og kan derfor være bra i mindre mellomrom eller små boliger. Gulvhylle krever sjelden veggmontering og er derfor lett å bevege seg etter ønske. Imidlertid krever disse vanligvis betydelig mer plass enn en vegghylle. Disse aspektene kan være nyttige å vurdere når du velger hva slags hylle du skal velge.

Åpen eller lukket hylle?

Mange av hyllene er av åpen karakter i stil med klassisk vegg- eller bokhyller. Det er imidlertid også lukkede skap og hyller, eller de som kombinerer lukkede og åpne. En åpen hylle viser ting som er der på en fin måte, men hvis du har barn eller kjæledyr, er det også en risiko for at ting kan bli revet fra det. Derfor, hvis du skal lagre porselen eller glass av verdi i møbler, kan hull eller dører på det være å foretrekke. Klarer du ikke å bestemme for den ene eller den andre? Da kan du satse på en hylleløsning som kombinerer lukkede og åpne overflater.