Hyller

Bokhylle

1 377stk produkter
Fyndhörna
Sorter etter
1874592(4).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Forlengningsbar
Form
Plassering
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Fyndhörna
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Fyndhörna
En stor og romslig bokhylle er en veldig god investering for de som liker å lese og har mange bøker hjemme. I tillegg til å være et funksjonelt møbel og det perfekte oppbevaringsstedet for bøkene dine, er bokhyllen også en viktig del av interiøret. Bokhyllen kan for eksempel pyntes med alt fra små lamper og malerier til blomstervaser og dekorative figurer. Bokhyller finnes i flere ulike varianter, slik at du kan velge den stilen som passer best for deg og ditt hjem.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilken størrelse finnes det på bokhyller?

En populær høyde på bokhyller er mellom 160 og 220 centimeter. Bokhyllene er vanligvis mellom 100 og 240 centimeter brede og 30 til 40 centimeter dype. Noen modeller er tilgjengelige i forskjellige bredder, men med samme høyde. For mindre plass kan det passe godt med smalere bokhyller med bredde på for eksempel 20 til 50 centimeter.

Finnes det bokhyller i forskjellige former?

I tillegg til de vanligste rette bokhyllene, finnes det også varianter av bokhyller med et mer unikt og moderne design i flere ulike spennende fasonger. Det finnes blant annet bokhyller både med og uten dører og skuffer, samt med og uten vegger. Avhengig av dine behov kan du også finne bokhyller med flere små rom, samt andre modeller med et mindre antall hyller med større areal.

Hvilket materiale er bokhyller laget av?

Det vanligste materialet som bokhyller er laget av er forskjellige tresorter. Eksempler på materialer som ofte brukes i produksjon av bokhyller er MDF, mahogni, sponplater, fiberplater, valnøtt, melamin og metall.