Billig sofa på nett/Sofaer online
topbar.html
23 96 26 00
Kundeservice

Åpningstider

 • Mandag  9:15 - 15:00
 • Tirsdag   9:15 - 15:00
 • Onsdag  9:15 - 15:00
 • Torsdag  9:15 - 15:00
 • Fredag   9:15 - 15:00
 • Lørdag   Stengt
 • Søndag  Stengt

  Laster handlekurv...
  Vis flere filtre
  Rens
  Artikkel 1-48 / 914.
  Sorter etter:

  Farge

  Andre farger Beige Blå Brun Grå Grønn Gul Hvit Lilla Mønstret Natur Oransje Rosa Rød Svart

  Bredde

  Dybde

  Høyde

  Størrelse

  2-seter 3-seter 4-seter eller større Bygg selv-moduler Lenestol Sofagrupper U-sofaer

  Materialer

  Lær eller kunstlær Tekstil Tre

  Funksjon

  Forvaring Oppreibar Recliner

  Serie

  Sofaer på nettet

  Vil du kjøpe en prisvennlig og komfortabel sofa på nettet har du kommet helt riktig. Her finner du billige sofaer online i flere stiler og former. En komfortabel sofa kan være av stor betydning og er et sentralt punkt i mange hjem, derfor er det viktig for oss at du finner en prisvennlig sofa på nettet som passer akkurat deg og din smak. Leter du etter en klassisk sofa, moderne sofa, skinnsofa, howardsofa, divansofa, modulsofa, hjørnesofa, sovesofa, toseterssofa, treseterssofa eller en buet sofa? En sofa med treben, stålben eller hjul? Kanskje trenger du en sofa med avtagbart og vaskbart trekk? Da har vi garantert sofaen du leter etter, takket være vårt store sortiment med hundrevis sofaer i flere modeller.

  I vårt store sortiment finner du sofaer online i flere farger, der blant svart, grå, brun, hvit, blå og mange flere. Du finner billige sofaer i alt fra stoff som fløyel til tållig lær. Pene sofaer i lær har en stor fordel da eventuellt søl eller skitt enkelt kan tørkes bort med en klut og passer derfor veldig bra for barnefamilier. Bor du litet eller ønsker å ha plass så finner du toseterssofaer i flere modeller og materiale. Trenger du derimot en romslig sofa, tilbyr vi flere store sofaer som passer inn i de fleste hjemmemiljøer. En sovesofa er en praktisk møbel som skaper plass og er perfekt for deg som har begrenset med plass og rom. Det er en perfekt sofa for deg som har gjester på besøk og vil gi dem en koselig plass å sove på uten å trenge å ta frem en ekstra seng.

  Å spare plass og ha det ryddig kan være viktig for mange mennesker og derfor tilbyr vi praktiske sofamøbler som gir ditt rom luft og plass. I flere av våre sovesofaer finnes oppbevaringsbokser for puter og sengeklær. Mange av våre billige sofaer på nettet finnes i flere størrelser og har også passende lenestoler og puffer slik at du kan kombinere din egen sofagruppe. For hvor deilig ville det ikke være å lene seg tilbake i en riktig komfortabel sofa eller lenestol og hvile bena på en komfortabel puff etter en lang arbeidsdag? Vi har sofaer i alle prisklasser, fra billige sofaer til mer eksklusive designsofaer. Se blant vårt store sortiment der du kan velge mellom å bestille en stor sofa, en liten sofa eller en meget koselig familiesofa på nettet.

  Vis mer

  Senest besøkte artikler