Billige senger på nett/Seng online
topbar.html
23 96 26 00
Kundeservice

Åpningstider

 • Mandag  9:15 - 15:00
 • Tirsdag   9:15 - 15:00
 • Onsdag  9:15 - 15:00
 • Torsdag  9:15 - 15:00
 • Fredag   9:15 - 15:00
 • Lørdag   Stengt
 • Søndag  Stengt

  Laster handlekurv...
  Vis flere filtre
  Rens
  Artikkel 1-48 / 644.
  Sorter etter:

  Farge

  Andre farger Beige Blå Brun Grå Grønn Hvit Metall Natur Rosa Rød Svart

  Materialer

  Lær eller kunstlær Marmor Metall Tekstil Tre Uten trekk

  Serie

  Senger og kontinentalsenger på nettet

  Leter du etter en komfortabel seng å krype ned i etter en lang dag? En god natts søvn er viktig for å orke med hverdagen, derfor er det viktig at du velger en komfortabel seng som passer deg. Uansett hvis du er en sjusovere eller en morgenmenneske finnes det mange forskjellige varianter på stilfulle og meget komfortable senger. Her på Furniturebox finner du et stort sortiment av billige senger online, samt sengegavler i høy kvalitet i mange modeller, størrelser og farger. Hos oss finner du senger, rammesenger, kontinentalsenger, justerbare senger, senger med oppbevaring og med passende sengegavler. Dessuten har vi et stort sortiment av sengebord og andre passende soveromsmøbler. Takket være vårt store sortiment av dobbelsenger og enkelsenger vil du garantert finne din drømmeseng og sove godt i mange år fremover.

  En rammeseng er perfekt for deg som vil ha en god seng med en god komfort for en billig pris. Kontinentalseng passer deg som vil ha en seng med ekstra høy komfort. Stillbare senger er justerbare og er et meget godt valg for deg som vil kunne anpasse din posisjon hvordan du vil. Velg mellom fast komfort og middelsfast komfort. Hvilken komfort du bør velge spørs på flere faktorer. Vet du at du ofte sover på mage så er det viktig å ikke ha en for myk seng da det kan påvirke korsryggen og nakken negativt. Da bør man velge en middelsfast komfort og det samme gjelder hvis du sover på siden. Dette er for at du ikke skal utsette kroppen for belastning som kan ta skade hvis du sover på for mykt underlag. En menneskes vekt påvirker også følelsen og opplevelsen av komforten. En person som veier litt mer pleier oftest oppfatte sengen mykere, samtidig som en person som veier mindre kan oppleve sengen hardere.

  Å ha en seng der du kan sove godt er A og O, derimot er det viktig for mange at sengen ser pen ut i soverommet sammen med øvrige detaljer. Derfor har vi valgt å gi deg fordelen å kunne velge sengeputer, sengegavl og sengeben utenifra dine behov. Det gir deg sjansen å kombinere de farger, materiale og former som passer deg og ditt rom best. Du får en unik seng helt enkelt. I vårt brede sortiment finner du mengder av billige senger på nettet. Vil du kjøpe en seng med god kvalité til en god pris, vil du garantert finne en pen seng hos oss. Du er alltid hjertelig velkommen å kontakte vår kundeservice så hjelper vi deg å finne beste sengen for ditt hjem.

  Vis mer

  Senest besøkte artikler