Møbler

Tilbehør & øvrig – opptil 60%

142stk produkter
Black Friday
Sorter etter
7e3a092f86c84415729ad7813b11a4d8480bfb56.jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Høy- og senkbart
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Forlengningsbar
Form
Sengemål
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Trenger møblene dine en oppdatering? Eller du vil kanskje pusse opp hjemmet ditt med små midler. Hos oss på Trademax finner du alt du trenger for å fullføre møblene dine og gi dem et oppgradert utseende. Velkommen til å utforske vårt tilbehør og accessoarer billig online!

Vanlige spørsmål og svar

Trenger jeg tilbehør & accessoarer til møblene mine?

Når det er på tide å innrede hjemmet ditt bruker vi mye tid på å finne de perfekte møblene og interiørdetaljene. Noe som lett glemmes er at du over tid kan bli lei av møblene dine. Men ikke bekymre deg! Ved hjelp av møbeltilbehør kan du enkelt oppgradere hjemmet ditt og fornye møblene dine, uten at det koster skjorta.

Hvilke møbler kan jeg kjøpe tilbehør til?

Enten du har kjøpt en sofa eller seng, kan du enkelt oppgradere og fornye møblene dine med riktig tilbehør. Pynt med nye puter, tepper, sofaben eller sengegavler for å forbedre stilen og følelsen i rommet. I tillegg til å invitere til et hjemmekoselig miljø, gir du også hjemmet ditt ditt personlige preg.

Hvordan kan jeg føle meg trygg med mitt nye kjøp?

Hos Trademax tilbyr vi nøye utvalgte produkter av høy kvalitet. Skulle du ha flere tanker om tilbehør & accessoarer er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice. De svarer på spørsmålene dine i løpet av ca 24 timer.