Sengetilbehør

Sengebunn

133stk produkter
Sorter etter
942052(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage

En god natts søvn er alfa og omega for å kunne prestere skikkelig dagen etter. Det er vitenskapelig bevist at lite eller dårlig søvn gjør oss både sløve, irritable og generelt trege i både kroppen og hodet. Derfor bør du være bevisst på at sengen din holder høy nok kvalitet - ikke bare for nattesøvnen din men også for både ryggen og nakken. Hvilken madrass du bruker er selvfølgelig viktig, men sengebunnen din spiller også en stor rolle. Hos oss kan du plukke ut en god og billig sengebunn som passer akkurat din seng og få den levert hjem til deg.

Hvor viktig er sengebunnen?

Sengebunnen har flere viktige funksjoner enn å bare holde madrassen og deg oppe. Siden bunnen tar imot mye av vekten din betyr det at den bidrar til å holde madrassen fastere, noe som er viktig for å ta vare på ryggen. Det vil også være med på å forlenge levetiden til madrassen din. Vi tilbyr solide sengebunner i ulike størrelser, til både enkeltsenger og dobbeltsenger. Designet er allikevel ganske likt for alle bunnene - her er nemlig funksjonaliteten det viktigste, siden bunnen blir liggende skjult under madrassen din. Når du hverken kan se eller føle en sengebunn betyr det at den gjør jobben sin, og med en av våre sengebunner vil du raskt glemme at den er der.

Solide og holdbare

Bestill en solid og holdbar sengebunn online til en rimelig pris, og unn deg selv en god natts søvn. Du vil gjøre både kroppen og sinnet ditt en stor tjeneste i det lange løp. Våre sengebunner er konstruerte i solide materialer som furu, bjørk og stål. Så de er skapt for å holde lenge. Det tilbys også et stort utvalg av gode senger og madrasser.