TV-BENK110x30x45 cm heltre akasie

Blå

PRIS- PRESSET
2 995
NOK
Delbetale fra: 183 NOK/Måned
Forventet levering: 8-12 hverdager
Delbetale fra: 183 NOK/Måned
Varemerke:Be BasicFargenavn:BlåFarge:Varemerke:Be BasicArtikkelnummer:1932344

Hvis du leter etter et enkelt rustikt preg så vel som industriell sjarm å legge til interiøret, vil denne TV-benken i heltre gjøre susen. Denne TV-benken er definitivt et praktisk og iøynefallende tillegg til hjemmet.

Denne skjenken er utstyrt med 3 skuffer og 3 hyller, og tilbyr rikelig med plass for å holde magasiner, bøker og andre småting innen rekkevidde. HiFi-benken er laget av grovt akasie og mangotre med honningfinish, og har et vakkert utseende i brunfarge. Det utsøkte håndverket og de vakre trekornene i akasietreet gjør hvert møbel unikt og litt forskjellig fra det neste. I tillegg bidrar den pulverlakkerte jernrammen til den stabile og solide strukturen og øker stereoskapets industrielle stil.

Viktig merknad: Variasjoner i farge og kornstruktur gjør hver TV-benk unik og litt forskjellig fra de neste; hver TV-benk leveres med tilfeldig mønster.

  • Materialer: heltre akasie med honningfinish, svart pulverlakkert jern, MDF
  • Mål: 110 x 30 x 45 cm (B x D x H)
  • Med 3 skuffer og 3 hyller
  • Montering kreves: ja
Spesifikasjoner
TV-benk 110x30x45 cm heltre akasie
TV-benk110x30x45 cm heltre akasie
Øvrig
Varemerke
Be Basic
Fargenavn
Blå
Farge
blå
Mål
Bredde
110 cm
Høyde
45 cm
Dybde
30 cm
Artikkelnummer: 1932344
Forventet levering: 8-12 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider: