Tv-møbler

TV-BENKER & MEDIEMØBLER

2 987stk produkter
SALG
Sorter etter
2098427(3).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Veggmontert
Oppbevaring
Oppbevaringstype
Speil
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Forlengningsbar
Form
Belysning
Plassering
Funksjon
Sengemål
Stil
Stablingsbar
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Utseende
Avtagbart stoff
Forventet levering inden 10 hverdage
SALG

En TV-benk er en praktisk og stilig løsning for din TV. På den kan du plassere TVen på den ene siden, men du kan også bruke den til oppbevaring ettersom mange Tv-benker gir god plass til dette. På Furniturebox finner du et bredt utvalg for enhver stil.

Tv-benker fikser rotet

Elektronikken hjemme kan ofte gi et rotete inntrykk, da det bringer sammen flere ledninger og løst tilbehør. Kanskje vet du ikke hvor du skal gjøre av alt dette? Derfor er en TV-benk en perfekt løsning. Mange Tv-benker har integrert lagring der du kan få plass til ting som fjernkontroll, TV-spill, digitale TV-tilbehør og kanskje dine gamle CDer. Med dette kan du bli kvitt det som er godt å ha nær hånden, men som ikke ser så fint ut i innredningen. Når du har investert i en ny TV, er det også godt å ha et stødig og stabilt sted å lagre det. TV benker er ideelle for dette. Selv om du har en veggmontert TV, kan en TV benk være god for lagring av alt elektronisk tilbehør. På Furniturebox finner du et bredt utvalg av fine og gode TV-benker.

Tv-benker for alle behov og stiler

å få TV-benken på plass er ikke vanskelig. Når du får pakken fra Furniturebox, følger du klare instruksjoner om hvordan du setter sammen møblene. Bare vær sikker på at du har de riktige verktøyene og god tid, så går monteringen som en dans. Vær også oppmerksom på at de fleste moderne TV-benker har hull på ryggen beregnet på ledninger. Gjennom disse kan du legge alle kablene slik at de blir nesten usynlige og ikke danner rot på gulvet. Før du slår til og kjøper en TV benk, er det også viktig å tenke på hva du trenger. For eksempel, hvis du vil legge til ekstra lagringsplass, er det mange benker med dype skap og skuffer. Hvis du bor i en liten leilighet, kan en mer kompakt variant være å foretrekke. Uansett hva du trenger, er det mange pene TV-benker å velge mellom.

Hvilken type TV-benk passer til min innredning?

Når du kjøper en TV-benk, vil du definitivt at den skal passe godt inn sammen med resten av ditt interiør. Heldigvis tilbys det mange TV-benker i forskjellige stiler, alt for at du skal kunne finne en type som passer for deg. Integrering av elektronikk i landlige hjem kan føles vanskelig, men med en TV-benk i hvitt med gammeldagse detaljer som speildører og vakre beslag, beholder du stilen til ditt hjem. De som liker den industrielle stilen kan satse på en TV-benk med rette og enkle former, gjerne grå eller svart. Det finnes også mange TV-benker online i klassiske modeller som passer deg som ønsker en mer tidløs stil.

Hvordan slipper jeg ledningsrot på gulvet?

Det er få ting som er så kjedelige som kaos med ledninger på gulvet. De er både stygge, samler støv og gjør det vanskelig å rengjøre. Heldigvis har de fleste TV-benker hull på ryggen, derdu kan lede kablene slik at de nesten ikke ses. Det er derfor et godt tips å undersøke om benken har for løsninger på dette når man kjøper TV-benkar på nettet. Hvis du har mange kabler som må ledes til en stikkontakt lenger unna, finnes det smarte løsninger for dette. For eksempel kan du sette en liste på veggen som kablene kan settes bak. For å unngå altfor lange ledninger, kan du enten forkorte dem eller kjøpe en kabelfører.

Trenger jeg en TV-benk for en veggmontert TV?

De som har sin TV som henger på veggen, står vanligvis over innkjøp av TV benk. Det er imidlertid ikke så smart fordi benken har flere funksjoner enn på selve TVen. TVen leveres ofte med en rekke tilbehør som videospill og fjernkontroller. I tillegg kan du ha mange andre ting som trenger skjult lagring i stuen? Da vil en TV-benk være en perfekt løsning. Med dette får du mye praktisk lagring og har dermed også ting nær hånden når du trenger dem. Det finnes en rekke TV-benker med rikelig med lagringsanlegg som skuffer og skap. Vet du at du har mange ting som trenger plass, anbefaler vi at du kjøper en dyp og bred benk.

Hvilken størrelse skal TV-benken være i forhold til TV-en?

Innredningen handler i stor grad om ting som harmoniserer med hverandre. Det er absolutt ingen regel som sier hvor stor TV-benken din burde være i forhold til TVen din. I tillegg, hvis du bor trangt, er det kanskje ikke nok plass til en bred TV-benk, selv om du har en stor TV. Generelt kan man imidlertid si at det skaper den beste harmonien hvis benken er større enn TVen din. En stor TV som hviler på en liten benk ser ofte litt freaky og uharmonisk ut. Helt perfekt, hvis du lar TV-benken skille ut minst 30-40 centimeter på sidene av den. På Furniturebox finner du TV-benker i flere størrelser, slik at du kan velge en som passer perfekt til din TV.