Sofabord

Sofabord & salongbord på nett

2 742stk produkter
Deals
Sorter etter
581703(4).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Oppbevaring
Oppbevaringstype
Varemerke
Høy- og senkbart
Med hjul
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Forlengningsbar
Form
Belysning
Plassering
Funksjon
Stil
Stablingsbar
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Sammenleggbar
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Sofabord er et møbel som er et stort behov i de fleste hjem ettersom vi bruker såpass mye tid i sofaen. Det perfekte sofabordet lar oss dekke på litt smått og godt før filmkvelden, legge fra oss avisen eller boken etter lesingen og har dessuten godt med plass til noen fine dekorasjoner.

Velg rett sofabord for deg

Et sofabord plasserer man vanligvis foran sofaen i stuen, men man kan så klart bruke sofabordet akkurat som man selv ønsker og plassere det ved siden av sofaen eller i et annet rom om man vil. Skal du kjøpe sofabord og ha det foran sofaen bør du tenke på at høyden på bordet er såpass lav eller høy at det blir en ergonomisk løsning. Tenk også på om du kommer til å trenge ekstra plass til å sette fra deg og oppbevare saker på. Gjør du det kan det være smart å velge et bord som er delt og har en eller flere hyller under den øverste bordplaten. Noen bord har også uttrekkbare skuffer, løftbare lokk og andre typer av smarte løsninger som både er estetiske og praktiske. Trenger du bare et bord uten noen oppbevaring, kan du for eksempel velge et skikkelig minimalistisk og stilrent design som gir et luftig inntrykk.

Å kjøpe sofabord online

Når man kjøper et sofabord på nettet kan det så klart være vanskelig å forestille seg hvordan det ser ut i virkeligheten, men med hjelp av bildene og målene som står ved siden av hvert produkt kan man enda få et ganske så klart bilde. Det finnes mange fordeler med å kjøpe sofabord online, en av dem er at utvalget ofte er stort og variert. I denne kategorien finner du for eksempel mange forskjellige modeller som er valgt ut takket være deres fine design, høy kvalitet og for at de har gode priser. Blant disse bordene kan du finne varianter som er laget i ulike materialer som glass, tre, metall og plast. Alle materialer har sine fordeler og til syvende og sist er det din egen smak som bestemmer hvilket bord du velger å kjøpe.

Ofte stilte spørsmål om sofabord

Hvilket materiale skal jeg velge?

Sofabordene i denne kategorien er laget av mange forskjellige materialer og det er ikke bare det estetiske som spiller noe rolle når man velger hvilket materiale som passer best for deg. Mange moderne sofabord er laget av metall, glass eller stein. Metall er lett, noe som gjør det enkelt å flytte rundt om man vil det, i hvert fall om bordplaten er laget av et lett material. Glass gir et luftig inntrykk som passer inn i de fleste rom, men ulempen er at man trenger å tørke av bordplaten ganske ofte. Steinbord er helt vedlikeholdsfrie og holdbare mot skader, men det er et tungt materialer og gjør derfor møbelet vanskelig å flytte på. Et sofabord i tre er klassiskt og tidløst noe som passer inn i de fleste hjem, problemet er at det lett kan oppstå riper og vannmerker, så bordet trenger å oljes inn av og til. 

Skal jeg velge et stort eller lite sofabord?

Det kommer helt an på hvor du vil bruke stuebordet ditt. Det er lett at man bruker sofabordet mer enn hva man først har tenkt seg og det kan da være viktig at middagstallerkener, vinglass og skåler med snacks kan få plass på bordet. Ha dette i tankene når du velger størrelse på bordet ditt, men også om du tror det kommer til å bli brukt mye trenger du ikke nødvendigvis velge det største bordet. Det kan hende det holder med å velge et litt mindre bord med flere hylleplan. Blant våre billige sofabord online kan du også finne settbord, som er en utrolig praktisk løsning. Med denne typen av bord kan man nemlig dra ut de bordene man trenger og når man ikke har bruk for dem kan man la dem være skyvd inn. 

Hvordan tar jeg vare på stuebordet mitt?

Som tidligere nevnt krever forskjellige typer materiale også forskjellig type av vedlikehold, hvordan du skal ta vare på stuebordet ditt kommer helt an på hvilket materiale bordet ditt består av. De produktene som krever en spesiell møbelpleie har som regel et produktark som beskriver hvordan du skal gjøre. Du kan også finne denne informasjonen under det sofabordet som du er interessert i og derfra kan du ta del av våre vedlikeholdsråd. Noen trebord trenger du å olje inn litt til og fra, mens en del metallbord trengs å pusses opp med hjelp av en spesiell metallpusser. En del steinbord for eksempel de som er laget av marmor, må forbehandles godt med hjelp av spesialtilpassede produkter.

Skap et blikkfang i hjemmet

Et fint sofabord har en tendens til å dra blikket til seg, ikke minst om det er kombinert sammen med en skikkelig fin sofa. Forskjellen fra et spisebord er at sofabordet har litt mer fri utforming ettersom at vi ikke sitter ved dette på samme måte. Det kan være strukturert på en uvanelig måte med ulike nivåer, settbord eller hylleplan. Det kan også være tradisjonelt og ha en rustikk følelse, noe som gir en varm atmosfær der det plasseres. Enten du foretrekker en minimalistisk og et stilig moderne design i hjemmet, eller om du heller vil dekorere tradisjonelt, kan du finne et bord som passer din smak og løfte rommet der det er plassert. La sofaen og sofabordet bli blikkfanget i stuen!