Sofabord

Sidebord & lampebord

757stk produkter
Deals
Sorter etter
684661.jpg
Populære søk
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Oppbevaring
Høy- og senkbart
Oppbevaringstype
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Forlengningsbar
Form
Belysning
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Du bør aldri undervurdere nytten ved å ha et stilig og praktisk sidebord eller to i hjemmet. Det er ofte litt for enkelt å slenge fra seg ting på nærmeste ledige overflate og la det bli liggende der. Men hvem vil egentlig ha et stuebord fullt av fjernkontroller, blader og telefoner? Eller et kjøkkenbord dekket av brev, aviser og bøker? Mulighetene for å dekorere sidebordet er også mange, og bare fantasien setter grenser. Kjøp sidebord enkelt og rimelig fra oss, og gjør hverdagen både enklere og ryddigere. Vi har størrelser, farger og stiler som passer inn i alle typer hjem og rom.

Hva kan du bruke det til?

Et sidebord kan ha to funksjoner. For det første er det perfekt til å oppbevare ting på. Har du små ting som alltid blir liggende og slenge når det ikke er i bruk, men bruker du det også for ofte til at det er praktisk å oppbevare det i en skuff? Da er et sidebord en veldig fin avlastning å ha. For det andre er sidebord et veldig fint sted å ha dekorasjoner uten at det blir stående i veien. Sett bordet et passende sted hvor det er synlig uten å være upraktisk, og dekorer det med for eksempel en plante, noen bilder eller noen fine figurer. De små detaljene kan gjøre en stor forskjell i et rom.

Mulighetene er mange

Siden bordet ikke tar så stor plass kan det plasseres de fleste steder. Hva med å ha et bord i gangen du kan legge fra deg post på? Eller kanskje du kan ha et bord ved siden av sofaen i stuen å sette kaffekannen på? Du kan kan bestille sidebord online enkelt og billig fra oss, og alle målene på bordene er oppgitt på siden.