Sofabord

Satsbord

206stk produkter
Lagerrensning
Sorter etter
1214100(6).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Oppbevaring
Høy- og senkbart
Oppbevaringstype
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Forlengningsbar
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Lagerrensning
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Lagerrensning

Hjemme kan du ha behov for bordet for mange grunner og til de kan benyttes til forskjellige formål. Uansett hvordan du bruker dem, er de praktiske fordi de gir lagringsplass, men fungerer også som interiør. Fordelen med å ha et satsbord er at du får flere like bord som du enten kan bruke på samme sted eller spre seg inn i rommet. Noe annet som er en fordel med den type bord er at de passer godt i mange forskjellige rom, både som et salongbord eller sidebord. På Furniturebox.no kan du enkelt kjøpe satsbord online, som kan spare deg for unødvendig bry med å gå rundt og se etter det du trenger i butikkene.

Hvordan velge riktig satsbord?

Når du velger et satsbord, burde ditt valg i utgangspunktet være basert på to faktorer. Den første er selvfølgelig utseendet. Bordet skal passe godt inn i rommet du vil ha dem i, men må også falle i smak. Den andre faktoren å se på er deres funksjon. Det er satsbord som kan skyves under hverandre når du bare trenger å bruke et, noe som kan være nyttig hvis du vil legge sammen bordene for å få ekstra plass når det er nødvendig. Hvis du foretrekker å ha bordet som et separat element, er det ikke nødvendig at de skal kunne skyves inn mot hverandre. Du kan for eksempel velge et bord med mer detaljerte bein fordi det gjør en betydelig forskjell i rommets interiør.

Bestil møbler du trenger på nett

På oss på Furniturebox.no verdsetter vi at det skal være enkelt å finne møblene du trenger. Derfor har vi et bredt spekter av produkter du trenger for ditt hjem, som du kan bestille direkte online. Kjøp satsbord til gode priser hos oss. Våre produkter er av høy kvalitet og vil hjelpe deg med å skape akkurat det hjemmet du ønsker.