CARRIESidebord 45 cm Marmor/Rød/Stål

LAV PRIS
3 295
NOK
Delbetale fra: 197 NOK/Måned
Varemerke:Concept 55Materialtype:Marmor, metall, MDFMateriale bordplate:MarmorForlengningsbar:NeiArtikkelnummer:585429Se alle spesifikasjoner

Carrie sidebord uttrykker trendy minimalisme og har et stramt design som mykes opp av naturlige materialer. Sidebordet har en moderne form og blir gjerne et blikkfang.

Ettersom at marmor er et naturmateriale, er hver stein unik. Dette gjør at det kan finnes mindre striper og groper i steinen, noe som er helt naturlig.

Vedlikeholdsråd

  • Marmor er et porøst steinmateriale og derfor veldig følsom mot søl. Bruk gjerne glassunderlag og vær rask med kluten om du skulle søle på bordet.
  • Bruk rengjøringsmiddel som er egnet for naturstein.
  • Bruk den myke siden av svampen ved rengjøring.

Carrie er en serie trendy bord som kombinerer stilrene materialer som blant annet marmor, med klassiske metaller. Serien tilbyr flere forskjellige typer av bord i ulike utførelser. Gjennom å kombinere flere ulike bord fra serien skaper du et fint helhetsinntrykk i hjemmet!

Spesifikasjoner
CARRIE Sidebord 45 cm Marmor/Rød/Stål
CARRIESidebord 45 cm Marmor/Rød/Stål
Øvrig
Varemerke
Concept 55
Oppbevaring
Nei
Serie
CARRIE
Fargenavn
Rød/Stål
Farge
rød
Forlengningsbar
Nei
Form
Firkantet
Øvrig informasjon
Benas tykkelse: 2 cm
Stil
Moderne
Utseende
Metall
Marmor
Chrome
Mål
Bredde
45 cm
Lengde
45 cm
Høyde
50 cm
Materiale
Materialtype
Marmor, metall, MDF
Materiale bordplate
Marmor
Artikkelnummer: 585429
Sammendrag av anmeldelser
4.5
2 Anmeldelse

Velg en rad nedenfor for å filtrere anmeldelser

Sorter etter:Mest relevant
Jenni
Bekreftet kunde
18/02/21

Tuija
Bekreftet kunde
11/07/21

Forventet levering: 5-10 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
Concept 55
Concept 55
Concept 55 – møbler med nedtonet sjarm

Concept 55 er varemerket for deg som er ute etter moderne og trendy design. Tiltalende fargeskala i kombinasjon med rette former er som skapt for deg som vil pynte ditt hem med tiltalende møbler.

Eklektisk interiørstil med geometriske former

Den trendy og moderne stilen er her for å bli. Pynt hjemmet med vår utrolig populære serie Tulsa som varemerket tilbyr. Tulsa inkluderer blant annet sofaer i fløyel og cordfløyel som har sjenerøse sitteplasser. Kombiner gjerne med en matchende fotskammel fra samme serie for å holde et enhetlig interiør.

Det glade 20-tallet i kombinasjon med Art Déco

Concept 55 kombinerer det lekne med det klassiske, noe som skaper en utrolig kombinasjon av møblene. Felles for møblene er de nøye utvalgte materialer, som inkluderer forskjellige tresorter, elegant fløyel, cordfløyel og metaller. Å blande og matche forskjellige materialer er en fin måte å skape en oppløftende atmosfære i hjemmet. Bestill online fra oss på Furniturebox og gjør et trygt og enkelt kjøp allerede i dag.

Mer fra: Concept 55